Νέο ρεκόρ του Bitcoin με την υποστήριξη της παλαιότερης τράπεζας των ΗΠΑ

Ξεπέρασε τα $48.000
12 Φεβρουαρίου 2021 10:09
Νέο ρεκόρ του Bitcoin με την υποστήριξη της παλαιότερης τράπεζας των ΗΠΑ

Νέο ρεκόρ ανόδου σημείωσε χτες το Bitcoin, μετά την ανακοίνωση της BNY Mellon, της παλαιότερης τράπεζας στις ΗΠΑ, πως θα δημιουργήσει ένα νέο τμήμα το οποίο θα βοηθά τους πελάτες της να μεταφέρουν, να εκδίδουν και να κατέχουν ψηφιακά στοιχεία. Η νέα υπηρεσία της τράπεζας αναμένεται να τεθεί σε ισχύ μέσα σε αυτόν το χρόνο και η ανακοίνωσή της έρχεται λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της Tesla για αγορά Bitcoin αξίας $1.5 δισεκατομμυρίων.

Το αποτέλεσμα της ανακοίνωσης, ήταν η άμεση άνοδος της αξίας του Bitcoin στα $48.481, σημειώνοντας αύξηση 1.200% από τα μέσα Μαρτίου του 2020.

Να σημειώσουμε πως στο παιχνίδι έχουν μπει και άλλοι μεγάλοι “παίκτες”. Η Mastercard παρόλο που δε θα αγοράσει κρυπτονομίσματα, ανακοίνωσε πως θα προσφέρει υποστήριξη για κάποια κρυπτονομίσματα στο δίκτυό της φέτος. Ωστόσο αρκετοί συνιστούν προσοχή.

Οι επενδυτές πρέπει να θυμούνται πως το bitcoin δεν είναι ένα απλό κόλπο για να γίνεις πλούσιος. Στην πραγματικότητα ήταν και θα συνεχίσει να είναι ευαίσθητο σε αλλαγές, ειδικά όσο οι βραχυπρόθεσμοι επενδυτές προσπαθούν να πάρουν τα κέρδη τους. Ενώ ακόμα μία ανοδική πορεία διαγράφεται στον ορίζοντα, οι επενδυτές πρέπει να παραμείνουν προσεκτικοί και να εφαρμόσουν μία στρατηγική διαχείριση σταθερού ρίσκου. – Gavin Smith, CEO Panxora Group