Αυτό θα είναι το OnePlus 9 Pro - Κάμερες από την Hasselblad (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Διαρροή αποκαλύπτει πολλά
08 Φεβρουαρίου 2021 10:08
Αυτό θα είναι το OnePlus 9 Pro - Κάμερες από την Hasselblad (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν την επίσημη παρουσίαση της επόμενης ναυαρχίδας της OnePlus, το YouTube κανάλι Dave2D μας αποκαλύπτει σχεδόν τα πάντα για το OnePlus 9 Pro. Μία πηγή του καναλιού παρείχε αρκετές φωτογραφίες της συσκευής οι οποίες προβάλλονται στο video.

Αυτό που ξεχωρίζει αμέσως είναι η συνεργασία της OnePlus με την εταιρία καμερών Hasselblad, με το όνομα της δεύτερης να είναι αποτυπωμένο στη διάταξη των τεσσάρων καμερών της συσκευής. Όπως παραδέχεται όμως ο παρουσιαστής, δε γνωρίζουμε ακόμα σε ποιο βαθμό φτάνει αυτή η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών και πόσο “βαθιά” έχει εντρυφήσει η Hasselblad στις κάμερες. Μπορεί να πρόκειται δηλαδή απλά για συμβουλευτικό ρόλο, μπορεί να έχει εμπλακεί όμως και στην παραγωγή τους.

Να σημειώσουμε πως τα προηγούμενα leaks του OnePlus 9 έδειχναν μία διαφορετική διάταξη τριών καμερών, οπότε είναι λογικό να υποθέσουμε πως τώρα πρόκειται για το OnePlus 9 Pro.

Υπάρχει επίσης μία κυρτή οθόνη στα πρότυπα του OnePlus 8 Pro και έρχεται σε αντίθεση με την επίπεδη οθόνη των leaks του OnePlus 9. Η πλάτη της συσκευής είναι επίσης glossy σε αντίθεση με τη ματ υφή που είδαμε στα 8Τ και 8 Pro. Η οθόνη ανάλυσης 1440p θα έχει ρυθμό ανανέωσης 140Hz, η RAM θα είναι 12GB και ο αποθηκευτικός χώρος 256GB.

Στις κάμερες αναμένουμε μία κύρια 48MP, μία ultra-wide -όχι τόσο wide όσο άλλες κάμερες- με 0.6x και έναν telephoto με 3.3x οπτικού zoom.