YouTuber τσιμέντωσε το κεφάλι του σε φούρνο μικροκυμάτων (ΒΙΝΤΕΟ)

Και έδωσε άλλη έννοια στη λέξη μπετόβλακας
07 Φεβρουαρίου 2021 09:59
YouTuber τσιμέντωσε το κεφάλι του σε φούρνο μικροκυμάτων (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ανθρώπινη βλακεία σίγουρα δεν έχει όρια, όπως διαπίστωσαν άλλωστε και οι διασώστες που κλήθηκαν στο σπίτι ενός YouTuber για να σώσουν τη ζωή του. Ο Jay Swingler λοιπόν, έβαλε τη φωτογραφία του στο λεξικό δίπλα στη λέξη “μπετόβλακας”, αφού αποφάσισε να προσελκύσει μερικά views παραπάνω, χρησιμοποιώντας τσιμέντο και ένα φούρνο μικροκυμάτων. Αφού τσιμέντωσε λοιπόν το κεφάλι του μέσα στο φούρνο, διαπίστωσε πως κόλλησε. Τα γέλια μετατράπηκαν σε κραυγές αγωνίας και οι φίλοι του κάλεσαν τις πρώτες βοήθειες. Χρειάστηκαν πέντε πυροσβέστες για να καταφέρουν τελικά να τον απελευθερώσουν.

Η ανάρτηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας των West Midlands της Αγγλίας ήταν οργισμένη, καθώς οι πέντε πυροσβέστες απασχολήθηκαν για πάνω από μία ώρα για το εγχείρημα του νεαρού. Επιπλέον, υπάρχει πρόστιμο £650 για φάρσα σε υπηρεσίες πρώτων βοηθειών, αλλά μιας και η ζωή του Swingler βρέθηκε όντως σε κίνδυνο, δεν μπορούσαν να του βεβαιώσουν το πρόστιμο.

Μας πήρε μία ώρα για να τον απελευθερώσουμε. Όλοι από την ομάδα ζήτησαν συγγνώμη, αλλά αυτή ήταν ξεκάθαρα μία κλήση που μπορούσε να μας αποτρέψει από το να βοηθήσουμε κάποιον που βρισκόταν σε αυθεντική ανάγκη ατυχήματος. – Shaun Dakin, επικεφαλής ομάδας διασωστών

Σε κάθε περίπτωση, ο YouTuber πέτυχε το στόχο του, αφού το video του έγινε viral σε όλα τα μεγάλα διεθνή μέσα ενημέρωσης, συγκεντρώνοντας πάνω από 7 εκατομμύρια views.

Tags: