Η νέα Sony Alpha 1 κάμερα είναι ένα πανάκριβο 8K θηρίο 

Με 50MP και ένα σωρό χαρακτηριστικά που ρίχνουν σαγόνια

Η νέα Sony Alpha 1 κάμερα είναι ένα πανάκριβο 8K θηρίο

Η Alpha σειρά των full-frame mirrorless καμερών της Sony ήρθε η ώρα να εμπλουτιστεί με το “θηρίο” της εταιρίας, τη Sony Alpha 1, με την οποία η εταιρία στοχεύει ένα εντελώς διαφορετικό κοινό από αυτό των A7 και A9.

Η Sony A1 διαθέτει έναν Exmor RS CMOS αισθητήρα των 50MP με τον Bionz XR image processor της εταιρίας, ο οποίος διαθέτει οχτώ φορές μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ. Μπορεί να καταγράψει 10-bit 8K video στα 30fps καθώς και burst στα 30fps. Μπορεί επίσης να καταγράψει 10-bit 4K στα 120fps, ενώ διαθέτει dynamic range 15stops για φωτογραφίες και 15+ stops για video. Ο OLED Quad-XGA ηλεκτρονικός viewfinder είναι ο πρώτος στον κόσμο με ρυθμό ανανέωσης 240fps.

Διαθέτει τις τεχνολογίες της Sony για autofocus στο μάτι ανθρώπων και ζώων, ενώ έχει και το νέο eye autofocus για πουλιά. Η σταθεροποίηση είναι in-body, 5 αξόνων. Υποστηρίζει διπλές SD UHS II ή CFexpress, έχει HDMI θύρα, 10Gbps USB 3.2 θύρα και θύρα gigabit ethernet. Όλα αυτά σε καμία περίπτωση δεν έρχονται φθηνά, αφού η κάμερα κοστίζει $6.500 και θα γίνει διαθέσιμη στις 25 Φεβρουαρίου.

1 σχολιο(α)