Το νέο Sony Xperia Pro κοστίζει $2.500

Και απευθύνεται σε επαγγελματίες
27 Ιανουαρίου 2021 09:24
Το νέο Sony Xperia Pro κοστίζει $2.500

Η Sony με τα χρόνια έχει απωλέσει το μερίδιό της στην αγορά των smartphones και η εισαγωγή νέων μοντέλων έχει γίνει σποραδική. Ωστόσο ένα νέο τηλέφωνο που παρουσίασε, ίσως να είναι η αρχή μίας νέας στρατηγικής στην οποία η Sony δεν απευθύνεται στο μέσο καταναλωτή αλλά σε επαγγελματίες.

Το Sony Xperia Pro λοιπόν έρχεται με μερικά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και με τιμή που σίγουρα δεν είναι για όλους. Διαθέτει 4K HDR OLED οθόνη 6.5 ιντσών, το περσινό Snapdragon 865, 12GB RAM, 512GB αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία 4.000mAh. Η τριπλή κάμερα περιλαμβάνει wide, ultrawide και telephoto στα 12MP με phase-detect autofocus σε όλους τους αισθητήρες και υποστήριξη για autofocus σε μάτια ανθρώπων και ζώων, καθώς και καταγραφή 20fps με autofocus και auto exposure. Υπάρχει επίσης ToF αισθητήρας των 0.3MP.

Σε αυτό που ξεχωρίζει το Xperia Pro είναι η θύρα micro-HDMI στην οποία μπορείτε να συνδέσετε την Sony Alpha κάμερά σας και να λειτουργήσει ως εξωτερικό monitor και όχι μόνο. Χάρη στο 5G, μπορεί να λειτουργήσει και ως FTP server, ανεβάζοντας άμεσα φωτογραφίες και video από την τοποθεσία γυρίσματος στην τοποθεσία του πελάτη.

Το Sony Xperia Pro είναι διαθέσιμο στην τιμή των $2.500.