Οι χρήστες iPhone βρέθηκαν ξαφνικά εκτός Facebook (UPDATE)

Χαμός στο Twitter
23 Ιανουαρίου 2021 09:37
Οι χρήστες iPhone βρέθηκαν ξαφνικά εκτός Facebook (UPDATE)

Αν έχετε iPhone και βρεθήκατε εκτός Facebook πριν λίγες ώρες, με την εφαρμογή να σας ζητά να ξανασυνδεθείτε, δεν είστε οι μόνοι. Το Facebook δεν “έπεσε” αλλά το Twitter “βούηξε” με πολλούς δυσαρεστημένους χρήστες οι οποίοι έσπευσαν να το μοιραστούν με άλλους. Προς το παρόν φαίνεται ότι όσοι προσπάθησαν να μπουν στο Facebook μέσω της iOS εφαρμογής έπρεπε να κάνουν ξανά login, ενώ όσοι είχαν two-step verification άργησαν πολύ να πάρουν τους SMS κωδικούς και μερικοί χρειάστηκε να στείλουν φωτογραφίες της ταυτότητάς τους για να έχουν ξανά πρόσβαση στο λογαριασμό τους.

Εκπρόσωπος του Facebook δήλωσε στο Engadget:

Γνωρίζουμε πως κάποιοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στο Facebook. Εργαζόμαστε για να επαναφέρουμε την κατάσταση στο κανονικό το ταχύτερο δυνατό. Εξετάζουμε τις αναφορές πως κάποιοι πρέπει να κάνουν ξανά login στους Facebook λογαριασμούς τους. Πιστεύουμε πως ευθύνεται κάποια ρύθμιση που άλλαξε και εργαζόμαστε για να επαναφέρουμε την κατάσταση στο κανονικό το ταχύτερο δυνατό.

Update, Κυριακή 24 Ιανουαρίου:

Το Facebook ανακοίνωσε πως υπεύθυνη ήταν κάποια “αλλαγή στις ρυθμίσεις” και το πρόβλημα διορθώθηκε μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου.