Τα Galaxy Buds Pro είναι γεγονός και απαντούν δυναμικά στα AirPods Pro

Premium ήχο από την AKG και το προηγμένο Active Noise Control
14 Ιανουαρίου 2021 17:05
Τα Galaxy Buds Pro είναι γεγονός και απαντούν δυναμικά στα AirPods Pro

Με το καλημέρα του Unpacked 2021 event, η Samsung ανακοίνωσε την απάντησή της στα AirPods Pro της Apple. Ο λόγος για τα Galaxy Buds Pro, τα οποία υπόσχονται να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή και πιο premium εμπειρία ήχου.

Η Samsung μελέτησε τον σχεδιασμό και την εφαρμογή τους στα αυτιά ούτως ώστε να μην πέφτουν όταν τρέχετε ή να παρεμβάλουν όταν θα φοράτε έξω την προστατευτική μάσκα σας. Στα του ήχου έρχονται εξοπλισμένα με διπλούς drivers 11mm εξασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα ήχου, καθώς τα "highs" του ήχου αναλαμβάνουν ξεχωριστά tweeters 6.5mm. 

Τα Galaxy Buds Pro είναι ικανά να απομονώσουν το 99% του background noise χρησιμοποιώντας τα τρία μικρόφωνά τους, όμως το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό τους είναι στο Active Noise Control ή κοινώς "Λειτουργία Συζήτησης". Ουσιαστικά, πηγαίνει το "Transparency" mode των AirPods Pro ένα βήμα παραπέρα χάρις τη χρήση Α.Ι. αλγόριθμου. Αυτός μπορεί να καταλάβει πότε μιλάτε εσείς με κάποιον και χαμηλώνει αυτόματα τη μουσική που ακούτε ώστε να διασφαλίζει ότι θα ακούτε πάντα τον συνομιλητή σας, χωρίς να τα βγάζετε ή να πατάτε pause. Μόλις ανιχνεύσουν ότι δεν συνομολείτε άλλο, αυτόματα πατάνε ξανά "play"

Μάλιστα, δόθηκε έμφαση και στην ποιότητα κλήσης με το μικρόφωνο να μπορεί να κόβει εντελώς τον αέρα που παρεμβάλει και να προσφέρει καθαρότερη ομιλία. Ακόμα, είναι ικανά για αυτόματη εναλλαγή μεταξύ των Ambient και ANC modes, σε περίπτωση που θέλετε να διατηρήσετε την επαφή σας με το περιβάλλον χάρη στα τέσσερα διαφορετικά "Ambient" επίπεδα. Τέλος, η μπαταρία τους διαρκεί για 8 ώρες, με 21 ώρες επιπλέον όταν τοποθετούνται στην θήκη τους, προσφέρουν IPX7 πιστοποίηση, κάνοντάς τα ανθεκτικά στο νερό σε πληθώρα συνθηκών. 

Τα Galaxy Buds Pro της Samsung θα είναι διαθέσιμα σε τρία χρώματα (Violet, Silver, Black) από τις 15 Ιανουαρίου με τιμή $199.