Ήχους πορδής και κατσίκας φέρνει η νέα αναβάθμιση των Tesla (ΒΙΝΤΕΟ)

Η χαρά του φαρσέρ
26 Δεκεμβρίου 2020 10:54
Ήχους πορδής και κατσίκας φέρνει η νέα αναβάθμιση των Tesla (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο Χριστουγεννιάτικο update των Tesla φέρνει το νέο Boombox mode, μία λειτουργία με την οποία μπορείτε να αναπαράγετε διαφορετικούς ήχους όχι μόνο στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό του αυτοκινήτου. Η αναβάθμιση αυτή έρχεται μετά την κρατική οδηγία των ΗΠΑ πως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα -όντας αθόρυβα- θα πρέπει εκπέμπουν κάποιου είδους ήχο προς ασφάλεια των πεζών. Ανάμεσα σε πολλά νέα χαρακτηριστικά υπάρχουν και μερικά χιουμοριστικά. Για παράδειγμα, οι οδηγοί θα μπορούν να αντικαταστήσουν τους βαρετούς, μονότονους ήχους της κόρνας με ήχους κατσικιών ή ακόμη και πορδών, που σίγουρα θα εκπλήξουν τους πεζούς.

Ενώ οι κάτοχοι Tesla μπορούσαν να αναπαράγουν αρκετούς ήχους έως τώρα στο εσωτερικό των αυτοκινήτων, η έκδοση 2020.48.26 επιτρέπει την αναπαραγωγή τους και στο εξωτερικό του αυτοκινήτου, αρκεί το μοντέλο να διαθέτει ενσωματωμένα εξωτερικά ηχεία, δηλαδή όλα τα μοντέλα που παράχθηκαν μετά την 1η Σεπτεμβρίου 2019.

Επιπλέον της κόρνας, τα Tesla πλέον θα μπορούν να εκπέμπουν ήχους καθώς κυκλοφορούν στους δρόμους, όπως για παράδειγμα μουσική ασανσέρ ή τη μουσική που αναπαράγουν τα φορτηγά παγωτού στις ΗΠΑ για να γνωστοποιήσουν την παρουσία τους στις γειτονιές. Καθώς υπάρχει δυνατότητα να ανεβάσετε όποιον ήχο επιθυμείτε, φανταζόμαστε στην Ελλάδα η αντιστοίχιση θα ήταν ένα αγροτικό με καρπούζια. Μπορείτε όμως να βάλετε ακόμα και το χαρακτηριστικό κομμάτι του Ludacris όταν είστε κολλημένοι στην κίνηση.

Tags: