OnePlus 9: Διαρροή φωτογραφιών αποκαλύπτει τα πάντα για το τηλέφωνο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μεγάλη αναβάθμιση στις κάμερες
13 Δεκεμβρίου 2020 11:59
OnePlus 9: Διαρροή φωτογραφιών αποκαλύπτει τα πάντα για το τηλέφωνο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δεν έμειναν πολλά κρυφά για την επερχόμενη ναυαρχίδα της OnePlus, καθώς μια διαρροή φωτογραφιών του OnePlus 9 που έφτασαν στο PhoneArena, αποκαλύπτουν σχεδόν τα πάντα για τη συσκευή.

Αυτό που ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά είναι οι κάμερες στο πίσω μέρος, η διάταξη των οποίων περιλαμβάνει δύο μεγάλους αισθητήρες και έναν μικρότερο, ενώ δίπλα έχουμε και το LED flash. Στο πλαίσιο των καμερών διαβάζουμε το “ULTRA SHOT”, χαρακτηρισμός ο οποίος υποδεικνύει μια τεχνολογία την οποία δεν έχουμε συναντήσει ακόμα στην OnePlus. Σε συνδυασμό με το μεγάλο μέγεθος των φακών, μάλλον μπορούμε να αναμένουμε μεγάλη αναβάθμιση στον τομέα των καμερών. Από το software φαίνεται πως θα έχουμε αισθητήρες 48MP και 16MP.

Όσο για το logo στο πίσω μέρος της συσκευής, αποτελεί μέρος της τακτικής της OnePlus για τα πρωτότυπα μοντέλα, η οποία δε βάζει το επίσημο logo της εταιρίας.

Μπροστά έχουμε μία επίπεδη οθόνη 6.55 ιντσών με λεπτά bezels και οπή για τη selfie κάμερα, θυμίζοντας αρκετά OnePlus 8T. Η οθόνη έχει ανάλυση Full HD+, υποστήριξη HDR, 120Hz ρυθμό ανανέωσης και αναλογία 20:9.

Στο πλάι έχουμε μεταλλικό πλαίσιο, μάλλον από αλουμίνιο, με το μικρόφωνο στο πάνω μέρος και USB-C θύρα και ηχεία στο κάτω μέρος, μαζί με τη θύρα για την κάρτα SIM. Τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης είναι στα αριστερά και στα δεξιά έχουμε το power button και το Alert Slider.

Screenshots από το λογισμικό αποκαλύπτουν πως το OnePlus 9 χρησιμοποιεί το νέο Snapdragon 888 με 8GB RAM, 128GB αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία 4.500mAh, ενώ παρών είναι το Android 11 με OxygenOS.

Tags: