Galaxy S21: Διέρρευσε η ημερομηνία παρουσίασης και κυκλοφορίας

Επιβεβαιώνεται ο Ιανουάριος
11 Δεκεμβρίου 2020 09:48
Galaxy S21: Διέρρευσε η ημερομηνία παρουσίασης και κυκλοφορίας

Οι φήμες για την παρουσίαση της επόμενης ναυαρχίδας της Samsung ένα μήνα πριν από το συνηθισμένο φαίνεται να επιβεβαιώνονται με μία νέα διαρροή. Πληροφορίες του Android Authority από ένα Samsung κατάστημα στην Ινδία, αποκαλύπτουν πως η παγκόσμια παρουσίαση της σειράς Galaxy S21 θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιανουαρίου και τα κινητά θα φτάσουν στα ράφια των καταστημάτων στις 29 Ιανουαρίου.

Η αλλαγή στρατηγικής της Samsung είναι σαφώς επηρεασμένη από την πανδημία η οποία έχει διαταράξει τον κύκλο νέων συσκευών και άλλων εταιριών. Συνήθως η Samsung παρουσίαζε τις νέες ναυαρχίδες της σειράς S το Φεβρουάριο, πριν ή κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress στη Βαρκελώνη. Τώρα, η ημερομηνία Ιανουαρίου είναι πρακτικά η τελευταία μέρα της CES.

Άλλες πληροφορίες που ήρθαν στην επιφάνεια είναι πως και οι τρεις συσκευές θα ενσωματώνουν τον Exynos 2100 σε όλες τις αγορές και έρχονται σε αντίθεση με προηγούμενες αναφορές που το ήθελαν να έρχεται σε μερικές αγορές με Snapdragon 875. Το Android Authority επιβεβαίωσε πως το S21 Ultra θα έρθει με κάμερα 108MP και δύο δευτερεύοντες αισθητήρες των 10MP, ένας εκ των οποίων θα προσφέρει 10x οπτικό zoom.