Sponsored By Huawei

Black Friday με τα wearables της Huawei

Το ιδανικό δώρο για τους αγαπημένους σας
27 Νοεμβρίου 2020 08:30
Black Friday με τα wearables της Huawei

Black Friday σήμερα κι αν ακόμα δεν έχετε αποφασίσει τις αγορές σας, η Huawei είναι εδώ για να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση. Είτε θέλετε να αγοράσετε κάτι για εσάς τους ίδιους, είτε για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, είτε θέλετε να εκμεταλλευτείτε την Black Friday για τα πάρετε από τώρα δώρα για τα Χριστούγεννα, τα wearables της Huawei είναι μία άρτια επιλογή.

Ο κινεζικός κολοσσός έχει κατακτήσει την αγορά με τα smartwatches του. Το Huawei Watch GT τάραξε τα νερά με το στιβαρό design, τα πλούσια χαρακτηριστικά του, αλλά κυρίως τη διάρκεια μπαταρίας του. Όταν κυκλοφόρησε ήταν το μοναδικό smartwatch που πρόσφερε παρακολούθηση άσκησης, ανίχνευση ύπνου, παρακολούθηση καρδιακών παλμών, λήψη ειδοποιήσεων και GPS, προσφέροντας ταυτόχρονα δύο εβδομάδες μπαταρία. Σε μία εποχή που τα smartwatches έμπαιναν ανά μία ή δύο ημέρες για φόρτιση, το Watch GT έκανε την υπέρβαση και παραμένει μέχρι και σήμερα μία αξιόλογη επιλογή. Ειδικότερα σήμερα που κοστίζει μόλις €79.

Με την έλευση του Huawei Watch GT 2, η εταιρία βασίστηκε στην εμπιστοσύνη του κόσμου από το προηγούμενο μοντέλο το οποίο είχε ήδη αποδείξει την αξία του. Κράτησε το σήμα κατατεθέν του, δηλαδή την ίδια διάρκεια μπαταρίας δύο εβδομάδων και βελτίωσε άλλους τομείς. Ανανεώθηκε το design με πιο premium στυλ και αναβαθμίστηκε η συνδεσιμότητα περνώντας από Bluetooth 4.2 σε Bluetooth 5.1. Πρoστέθηκαν 15 αποκλειστικά Sports Mode, ενώ ήρθε και η πολυπόθητη συνομιλία. Δηλαδή πέρα από τις ειδοποιήσεις, πλέον το smartwatch της Huawei πρόσφερε και δυνατότητα να απαντήσετε στην κλήση μέσω του ρολογιού σας και να επικοινωνήσετε μέσω του μικροφώνου και του ηχείου του. Επιπλέον, υπήρξε και αποθηκευτικός χώρος για να ακούτε τα τραγούδια σας. Μεγάλη αναβάθμιση ήταν και η μέτρηση του κορεσμού οξυγόνου στο αίμα, καθώς και η παρακολούθηση των επιπέδων στρες. Μπορείτε να βρείτε σήμερα ένα από τα καλύτερα smarwatches του εμπορίου στην τιμή των €129.

Το Huawei Watch Fit από την άλλη αποτελεί μία πιο προσιτή λύση προσφέροντας και πάλι πολλά χαρακτηριστικά. Έχει AMOLED οθόνη 1.64 ιντσών και λειτουργίες καρδιακού παλμού, παρακολούθησης ύπνου και άλλα, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να το προσαρμόσετε στο δικό σας στυλ με διάφορους ιμάντες και watch faces. Εδώ η διάρκεια μπαταρίας διαρκεί 10 ημέρες και η φόρτιση 5 λεπτών αρκεί για μία ημέρα. Έχει περίπου 100 μορφές άσκησης, ενσωματωμένο GPS και modes προπόνησης με κινούμενα σχέδια για να πραγματοποιείτε σωστά τις ασκήσεις σας. Θα το βρείτε στα €89.

Τέλος, το smartband της Huawei, Band 3e, αποτελεί την πιο οικονομική επιλογή για αυτόν που θέλει να παρακολουθεί την πορεία της υγείας του χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα. Με την Black Friday προσφορά της Huawei στα €14.90, μπορεί να προσφέρει παρακολούθηση των ασκήσεων, καταγραφή ύπνου, αυτονομία μπαταρίας έως 21 μέρες και ανθεκτικότητα στο νερό. Το ενδιαφέρον είναι πως μπορεί να ανιχνεύσει 7 διαφορετικά στοιχεία ασκήσεων αλλάζοντας το σημείο που το φοράτε. Για παράδειγμα μπορεί να είναι στον καρπό σας αλλά και στην πόρπη του παπουτσιού σας, προσφέροντας αναλυτικό workout για να μειώσετε την καταπόνηση των μυών και των αρθρώσεων.

Μιας και μιλάμε για wearables, δεν μπορώ να μην αναφέρω τα FreeBuds 3 τα οποία βρίσκονται σε προσφορά στα €119. Πρόκειται για εξαιρετικά ασύρματα ακουστικά τα οποία προσφέρουν active noise cancellation. Το Kirin A1 chipset φέρνει διπλή λειτουργία Bluetooth 5.1 και κορυφαίο επεξεργαστή ήχου 356 MHz για σταθερή σύνδεση και ακρίβεια στον ήχο. Διαθέτουν και bone sensor με τον οποίο εντοπίζουν καλύτερα τη φωνή σας μέσω οστικών κραδασμών και την ενισχύουν ανάλογα, επιτρέποντας στο συνομιλητή σας να σας ακούει δυνατά και καθαρά.

Ό,τι κι αν αποφασίσετε πάντως, η Huawei διαθέτει προσφορές και σε άλλα προϊόντα όπως τηλέφωνα, tablets και laptops. Μερικές από αυτές που ξεχωρίζουν είναι το P40 Pro στα €699, το P Smart 2019 στα €139, το MateBook X Pro στα €1.599 και το MatePad στα €249.