Τα stories έφτασαν και στο Twitter με τη μορφή των Fleets

Προσωρινά posts τύπου Instagram
18 Νοεμβρίου 2020 10:22
Τα stories έφτασαν και στο Twitter με τη μορφή των Fleets

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά το Twitter ανακοίνωσε πως δοκιμάζει τη λειτουργία των Fleets, ένα μηχανισμό προσωρινών tweets στο στυλ των stories στο Instagram. Πλέον η λειτουργία διατίθεται για όλους τους χρήστες Twitter, με την εταιρία να περιγράφει ακριβώς το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκαν.

Αυτό που δεν κάνατε Tweet αλλά θέλατε, αλλά δεν το κάνατε, αλλά ήσασταν τόσο κοντά στο να το κάνετε και είπατε μπα… Έχουμε ένα νέο μέρος για αυτά τώρα, τα Fleets!

Σε όλα μας τις δοκιμές σε Βραζιλία, Ιταλία, Ινδία και Νότια Κορέα, μάθαμε πως τα Fleets βοήθησαν τους ανθρώπους να νιώσουν πιο άνετα να συμμετέχουν σε μία συζήτηση – είδαμε ανθρώπους με Fleets να μιλούν περισσότερο στο Twitter. Οι νέοι χρήστες τα βρήκαν έναν πιο εύκολο τρόπο να μοιραστούν αυτό που έχουν στο μυαλό τους. Επειδή εξαφανίζονται μετά από μία μέρα, τα Fleets βοήθησαν τους ανθρώπους να νιώσουν πιο άνετα να μοιραστούν προσωπικές και τυχαίες σκέψεις, απόψεις και συναισθήματα.

Τα Fleets, όπως και τα stories, είναι προσωρινά και εξαφανίζονται μετά από 24 ώρες. Έτσι, μπορείτε να αναρτήσετε κάτι στο Twitter χωρίς να μείνει μόνιμα στο timeline σας.

Tags: