Το 2020 ήταν τόσο κακό που το YouTube δε θέλει να το θυμάται

Ακύρωσε το Rewind
13 Νοεμβρίου 2020 09:13
Το 2020 ήταν τόσο κακό που το YouTube δε θέλει να το θυμάται

Από το 2010 τα “Rewind” videos του YouTube αποτελούν παράδοση στο τέλος της χρονιάς. Πρακτικά πρόκειται για μία ανακεφαλαίωση της χρονιάς που πέρασε, με τις μεγαλύτερες στιγμές της πλατφόρμας και τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές σε αυτήν. Τα Rewind videos δεν είναι πάντα πετυχημένα, αλλά έχουν τουλάχιστον μία συνέπεια όσον αφορά την κυκλοφορία τους.

Μέχρι που ήρθε το 2020. Δεδομένου του πόσο κακή χρονιά ήταν η φετινή για ολόκληρο τον πλανήτη, το YouTube αποφάσισε να μην αφιερώσει ένα αναμνηστικό video σε αυτό.

Από το 2010 τελειώνουμε τη χρονιά με το Rewind, μία ματιά στους πιο σημαντικούς δημιουργούς, videos και trends της χρονιάς. Είτε το αγαπάτε είτε θυμάστε μόνο το 2018, το Rewind είχε πάντα σκοπό να είναι μία γιορτή για εσάς. Αλλά το 2020 ήταν διαφορετικό. Και δε το νιώθουμε σωστό να συνεχίσουμε σαν να μην ήταν. Οπότε κάνουμε ένα διάλειμμα από το Rewind φέτος. Ξέρουμε πως πολλά από τα καλά πράγματα που συνέβησαν στο 2020 δημιουργήθηκαν από εσάς. Και βρίσκατε τρόπους να εξυψώνετε τους ανθρώπους, να τους βοηθάτε να ανταπεξέλθουν και να τους κάνετε να γελάνε. Κάνατε μία δύσκολη χρονιά πραγματικά καλύτερη. Ευχαριστούμε που κάνατε τη διαφορά.

Με την πανδημία, πάνω από ένα εκατομμύριο νεκρούς, επιχειρήσεις κλειστές και ανθρώπους σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, το 2020 όντως δε φαντάζει μια χρονιά για την οποία αξίζει μία γιορτή. Από την άλλη, πολλοί είναι αυτοί κάτω από το tweet του YouTube που υποστηρίζουν ότι η απόφασή του είναι λάθος και πως αν χρειαζόταν μία χρονιά ένα video που θα έδειχνε την αλληλεγγύη και τις κοινές προσπάθειες ανθρώπων από όλο τον κόσμο να ανταπεξέλθουν σε μία δύσκολη χρονιά, αυτή ήταν η φετινή.

Tags: