Το νέο MacBook Pro με M1 θα απογειώσει την παραγωγικότητά σας

Εργαλείο δουλειάς
10 Νοεμβρίου 2020 20:41
Το νέο MacBook Pro με M1 θα απογειώσει την παραγωγικότητά σας

Εκμεταλλευόμενη την ισχύ του M1 chip της, η Apple παρουσίασε το ολοκαίνουριο MacBook Pro των 13 ιντσών. Οι 2.8 φορές ισχυρότερες επιδόσεις επεξεργαστή και οι 5 φορές ισχυρότερες επιδόσεις στα γραφικά θα βοηθήσουν τους επαγγελματίες κάθε είδους, ενώ ξεπερνά κατά 3 φορές σε επιδόσεις τα καλύτερα Windows laptop της αγοράς. Σε αντίθεση με το MacBook Air, αυτό διαθέτει σύστημα αερόψυξης για να του επιτρέπει να λειτουργεί με υψηλό φορτίο για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα.

Μιλώντας για επαγγελματίες, οι προγραμματιστές μπορούν να γράψουν Xcode 2.8 φορές ταχύτερα, οι σχεδιαστές να δημιουργήσουν 3D αντικείμενα στο Final Cut Pro 5.9 φορές ταχύτερα, οι game designers να χρησιμοποιήσουν το Unity Editor 3.5 φορές ταχύτερα, ενώ ML διεργασίες εκτελούνται 11 φορές ταχύτερα. Στο DaVinci Resolve μπορείτε να κάνετε play back 8Κ ProRes video χωρίς να χάσετε ούτε ένα frame.

Η μπαταρία έχει βελτιωθεί σημαντικά και προσφέρει 18 ώρες web browsing και 20 ώρες αναπαραγωγής video, αυξάνοντας την παραγωγικότητα των χρηστών ανά φόρτιση. Για παράδειγμα, μπορείτε να γράψετε έως και 4 φορές περισσότερο κώδικα με μία φόρτιση. Διαθέτει επίσης 2 θύρες Thunderbolt 4 οι οποίες είναι συμβατές με το Pro monitor της Apple.

Σχεδιαστικά δεν άλλαξε κάτι από το προηγούμενο Pro. Η τιμή του MacBook Pro επίσης διατηρείται στα $1.299 για την έκδοση των 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου και θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων στις 17 Νοεμβρίου.