Η μπαταρία του iPhone 12 Pro Max είναι μικρότερη από αυτή του iPhone 11 Pro Max

Επιβεβαιώθηκαν τα νούμερα
25 Οκτωβρίου 2020 11:17
Η μπαταρία του iPhone 12 Pro Max είναι μικρότερη από αυτή του iPhone 11 Pro Max

Αντίθετα από τους Android κατασκευαστές, η Apple δε συμπεριλαμβάνει τη χωρητικότητα της μπαταρίας στις τεχνικές προδιαγραφές της συσκευής. Ωστόσο πρόσφατα διέρρευσαν τα νούμερα από τη Vodafone Ολλανδίας, αλλά και από την υπηρεσία πιστοποιήσεων της Κίνας, TENAA. Σύμφωνα με αυτές λοιπόν, το νέο iPhone 12 Pro Max έχει μπαταρία 3.687mAh, η οποία είναι 282mAh ή αν θέλετε 7% μικρότερη από το περσινό iPhone 11 Pro Max.

Να σημειώσουμε πως το iPhone 12 Pro Max είναι το μεγαλύτερο iPhone που έχει κατασκευαστεί έως τώρα με οθόνη 6.7 ιντσών και σε συνδυασμό με το ενεργοβόρο 5G, προκαλεί ερωτήματα για τη διάρκεια της μπαταρίας, σε σχέση τουλάχιστον με το περσινό μοντέλο. Στη θετική πλευρά είναι πως το νέο A14 chip της Apple είναι κατασκευασμένο στα 5nm και από την πλευρά του βοηθάει στην εξοικονόμηση μπαταρίας.

Μερικά πρώτα reviews δείχνουν πως τα iPhone 12 και 12 Pro δεν μπορούν να αντέξουν όσο το περσινό iPhone 11 Pro, αλλά τα iPhone 12 Pro Max και 12 mini δεν έχουν φτάσει ακόμα στα χέρια των reviewers.

Tags: