DJI Pocket 2 και επίσημα με 4K στα 60fps

Αναβαθμισμένη σε οπτικά και ήχο
21 Οκτωβρίου 2020 10:26
DJI Pocket 2 και επίσημα με 4K στα 60fps

Η DJI ανακοίνωσε και επίσημα τη διάθεση της Pocket 2, της gimbal κάμεράς της και διάδοχο της πρώτης Osmo Pocket. Η νέα κάμερα φέρει το ίδιο compact design του προηγούμενου μοντέλου με σταθεροποίηση gimbal τριών αξόνων για το φακό. Ωστόσο αυτή τη φορά έρχεται με μεγαλύτερο αισθητήρα 64MP από τον οποίο μπορείτε να πάρετε 8x zoom ή 4x στο mode των 16MP, ενώ έχει βελτιωθεί και το autofocus.

Στο video, η Pocket 2 καταγράφει 4K στα 60fps με 100Mbps bitrate, ενώ υποστηρίζει και τη λήψη HDR. Βελτιώσεις έχουν γίνει και στον ήχο, αφού η Pocket 2 διαθέτει τέσσερα μικρόφωνα για καταγραφή στερεοφωνικού ήχου. Το software ρυθμίζει αυτόματα την ένταση ανάλογα προς τα που είναι στραμμένη η κάμερα, ενώ υποστηρίζει και audio zoom.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το pro mode, το Active Track 3.0 για να μένει το αντικείμενό σας πάντα καδραρισμένο, 8x slow motion στα 1080p, timelapse, hyperlapse, motionlapse, panorama, livestreaming και άλλα.

Η Pocket 2 υποστηρίζει και νέα αξεσουάρ, όπως θήκη φόρτισης, σετ ασύρματων μικροφώνων, αδιάβροχη θήκη, φακό wide angle και υποστήριξη smartphone.

Είναι ήδη διαθέσιμη στο site της DJI έναντι €379, ενώ το DJI Pocket 2 Creator Combo θα σας κοστίσει €519.

Tags: