iPhone 12 event: Πού να το δείτε και τί να περιμένετε

Τι άλλο θα δούμε πέρα από τα νέα iPhones
13 Οκτωβρίου 2020 09:46
iPhone 12 event: Πού να το δείτε και τί να περιμένετε

Το event της Apple για το iPhone 12 είναι προ των πυλών και η παρουσίαση απέχει μόλις μερικές ώρες. Το event θα λάβει χώρα σήμερα, Τρίτη 13 Οκτωβρίου στις 20:00 ώρα Ελλάδος. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε από τη σελίδα της Apple ή από το ενσωματωμένο video στο τέλος αυτού του άρθρου.

Τι μπορούμε να περιμένουμε όμως από το event;

Προφανώς ο πρωταγωνιστής της βραδιάς θα είναι το iPhone 12. Όπως υποδηλώνει και η πρόσκληση της Apple στην παραπάνω εικόνα με το “Hi Speed”, μάλλον θα δούμε τα νέα iPhones να υποστηρίζουν 5G δίκτυα. Στο design αναμένουμε επίπεδες πλευρές όπως στο iPad Pro ή στο iPhone 5. Συνολικά περιμένουμε τέσσερα διαφορετικά μοντέλα, ένα iPhone 12 mini 5.4 ιντσών, ένα iPhone 12 6.1 ιντσών, ένα iPhone 12 Pro μοντέλο επίσης στις 6.1 ίντσες και ένα iPhone 12 Pro Max στις 6.7 ίντσες.

Πέρα από τα νέα iPhones όμως περιμένουμε και ανακοινώσεις στον τομέα του ήχου. Η Apple θα αποκαλύψει ένα μικρότερο HomePod περίπου στο μισό μέγεθος του προηγούμενου. Θα ονομάζεται HomePod mini και θα κοστίζει $99. Έντονη φημολογία υπάρχει επίσης για ένα set over-ear ακουστικών με noise cancellation, touch controls και Siri ενσωμάτωση.

Τα Airtags θα κάνουν εδώ επιτέλους την εμφάνισή τους. Θεωρητικά, αυτοί οι μικροί κυκλικοί δίσκοι θα σας επιτρέπουν να βρίσκετε αντικείμενα που χάσατε μέσω της εφαρμογής Find My και μάλλον θα έχουν ενσωματωμένο το U1 chip της Apple για μεγαλύτερη ακρίβεια.

Κατά πάσα πιθανότητα θα μάθουμε και ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου iPad Air που είχε παρουσιαστεί το Σεπτέμβριο. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα όμως αν θα δούμε κάποιο νέο Apple TV, παρόλο που η Apple έχει να το αναβαθμίσει τρία χρόνια. Όσο για τα νέα Mac με επεξεργαστές της Apple, είναι πολύ νωρίς ακόμα καθώς η αποκάλυψή τους αναμένεται το Νοέμβριο.

Εσείς, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για να μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.