Το Spotify σάς επιτρέπει πλέον να αναζητείτε τραγούδια με τους στίχους

Έρχονται και νέα charts
06 Οκτωβρίου 2020 09:58
Το Spotify σάς επιτρέπει πλέον να αναζητείτε τραγούδια με τους στίχους

Σίγουρα υπήρξαν φορές που ξέρατε μερικούς στίχους ενός τραγουδιού αλλά δε θυμόσασταν την ονομασία τους, ειδικά στις περιπτώσεις που η ονομασία τους δεν αναφέρεται καν στους στίχους. Το Spotify το σκέφτηκε αυτό και εισάγει ένα νέο χαρακτηριστικό αναζήτησης. Μπορείτε πλέον να αναζητήσετε το τραγούδι που ψάχνετε βάσει των στίχων του.

Να σημειώσουμε πως το Apple Music πρόσφερε ήδη αυτή τη δυνατότητα από το 2018, αλλά είναι θετικό το γεγονός πως η μεγαλύτερη music streaming υπηρεσία το κάνει διαθέσιμο επίσης. Για να αναζητήσετε τραγούδια βάσει στίχων, απλά πληκτρολογήστε στην μπάρα αναζήτησης τους στίχους που θυμάστε και το Spotify θα σας εμφανίσει μία λίστα τραγουδιών που περιέχουν αυτούς τους στίχους.

Επιπλέον το Spotify δημιουργεί και νέα charts, τα οποία περιλαμβάνουν τα top albums της εβδομάδας από την Παρασκευή μέχρι την Πέμπτη. Επιπλέον, προστίθενται και τα top 50 τραγούδια με τα περισσότερα streams της εβδομάδας, chart το οποίο υπάρχει ήδη, αλλά αυτή η λίστα θα ανακοινώνεται μόνο από το @spotifycharts στο Twitter.

Tags: