Το Facebook προωθεί την ενοποίηση με το Instagram με το νέο Accounts Center

Αναρτήστε ταυτόχρονα και στις δύο υπηρεσίες
30 Σεπτεμβρίου 2020 10:21
Το Facebook προωθεί την ενοποίηση με το Instagram με το νέο Accounts Center

Η πρόθεση του Facebook να ενοποιήσει τις εφαρμογές του είναι γνωστή και τώρα η εταιρία προχωρά στο επόμενο βήμα. Εισάγει το Accounts Center, ένα σημείο από το οποίο μπορείτε να ελέγξετε τα χαρακτηριστικά που λειτουργούν σε όλες τις εφαρμογές του Facebook. Έτσι, μπορείτε να αναρτήσετε stories στο Instagram και το Facebook ταυτόχρονα, ενώ πλέον θα υπάρχει μόνο μία επιλογή sign-in. Το Accounts Center θα ξεκινήσει τη λειτουργία του αυτή τη βδομάδα σε Facebook, Instagram και Messenger.

Το Facebook υπογραμμίζει πως η σύνδεση των λογαριασμών δεν είναι υποχρεωτική. Ακόμα κι αν συνδέσετε το Instagram και το Facebook στο Accounts Center, μπορείτε πάλι να έχετε διαφορετικά προφίλ στις δύο εφαρμογές. Θα υπάρχει ωστόσο και η επιλογή να συγχρονίσετε το όνομά σας και την εικόνα προφίλ σας. Αλλάζοντάς  την στο Facebook, θα αλλάξει αυτόματα και στο Instagram και αντίστροφα.

Χρησιμοποιούμε πληροφορίες σε όλες τις εφαρμογές μας για να προσωποποιήσουμε την εμπειρία σας και να σας δείξουμε ακόμα πιο σχετικό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων των διαφημίσεων. Η ρύθμιση και η χρήση του Accounts Center δε θα το αλλάξει αυτό. Χρησιμοποιούμε επίσης πληροφορίες για τη δραστηριότητα στις εφαρμογές μας για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και να τις κρατάμε ασφαλείς, για παράδειγμα να αναγνωρίσουμε και να αφαιρέσουμε λογαριασμούς που παραβιάζουν τις πολιτικές μας και να κρατήσουμε τους λογαριασμούς σας ασφαλείς. – Oren Hod, Product Manager στο Facebook