Το νέο τμήμα της Hyundai θα αναπτύξει...transformers

Τα ονομάζει Ultimate Mobility Vehicles
29 Σεπτεμβρίου 2020 10:04
Το νέο τμήμα της Hyundai θα αναπτύξει...transformers

Στην CES 2019 η Hyundai παρουσίασε το φουτουριστικό της Elevate όχημα, στο οποίο οι τροχοί ήταν προσκολλημένοι σε ένα “πόδι” και το όχημα μπορούσε να ξεπεράσει εμπόδια και ανώμαλες επιφάνειες. Για την περαιτέρω ανάπτυξη αυτού του concept, η Hyundai δημιούργησε τώρα το New Horizons Studio, ένα τμήμα το οποίο θα επικεντρωθεί στην παραγωγή αυτών που η εταιρία ονομάζει Ultimate Mobility Vehicles (UMVs).

Στη διάρκεια της ιστορίας, η ανθρωπότητα είχε μία έμφυτη επιθυμία να εξερευνήσει νέες περιοχές. Το New Horizons Studio οραματίζεται τη δημιουργία οχημάτων για να περιηγηθεί με κινητικότητα χωρίς προηγούμενο. Αυτά τα προϊόντα θα στοχεύουν καταναλωτές που έχουν την ανάγκη να ταξιδεύουν σε μη συμβατικά και ανώμαλα εδάφη, συμπεριλαμβανομένων μερών που τα οχήματα δεν έχουν προσπελάσει ποτέ. Αυτά τα οχήματα θα ανταποκριθούν σε πιο απαιτητικές εφαρμογές και περιβάλλοντα, προσαρμοζόμενα στις συνθήκες που αλλάζουν. Πιέζοντας τα όρια της ανάπτυξης οχημάτων, η μονάδα αυτή θα σχεδιάσει από την αρχή τον τρόπο που τα οχήματα διασχίζουν τον κόσμο.

Στοχεύουμε να δημιουργήσουμε το πρώτο transformer όχημα στον κόσμο, γνωστό και ως Ultimate Mobility Vehicle. – Dr. John Suh, Αντιπρόεδρος New Horizons Studio