Το Apple One φέρνει όλες τις υπηρεσίες της Apple σε μία συνδρομή

Music, TV Plus, Arcade και άλλα
15 Σεπτεμβρίου 2020 21:44
Το Apple One φέρνει όλες τις υπηρεσίες της Apple σε μία συνδρομή

Οι φήμες βγήκαν αληθινές και η Apple ανακοίνωσε το νέο Apple One πακέτο. Πρόκειται ουσιαστικά για μία συνδρομή η οποία ενοποιεί όλες τις άλλες, όπως Apple Music, Apple TV Plus, Apple Arcade, Apple News Plus και iCloud, ενώ δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να επιλέξουν διαφορετικά πακέτα βάσει της χρήσης τους.

Το Individual πακέτο προσφέρει Apple Music, TV Plus, Arcade και 50GB αποθηκευτικού χώρου στο iCloud έναντι $14.95 το μήνα. Το Family πακέτο περιέχει τα ίδια αλλά με 200GB iCloud για $19.95 το μήνα και τέλος το Premier πακέτο, δίνει όλα τα προηγούμενα συν το Apple News Plus, το Apple Fitness Plus και 2TB iCloud για $29.95 το μήνα.

Σύμφωνα με την Apple, ο καταναλωτής γλιτώνει σε σχέση με τα ξεχωριστά πακέτα, $6 μηνιαίως για το Individual, $8 για το Family και $25 για το Premier. Το Apple One έρχεται με ένα μήνα δωρεάν δοκιμή για τις εφαρμογές που δε διαθέτουν ακόμα οι χρήστες και μπορούν να ακυρώσουν το πακέτο τους ανά πάσα στιγμή. Στα Family και Premier πακέτα οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν έως και έξι μέλη της οικογένειάς τους.

Το Apple One θα γίνει διαθέσιμο το φθινόπωρο σε 100 χώρες.