Sponsored By Huawei

Νέα σχολική χρονιά και απομακρυσμένη εργασία με προϊόντα Huawei

Προσφορές και τιμές-έκπληξη
13 Σεπτεμβρίου 2020 13:31
Νέα σχολική χρονιά και απομακρυσμένη εργασία με προϊόντα Huawei

Κανείς μεγάλος κατασκευαστής δεν ενδιαφέρεται να πουλήσει μία μόνο συσκευή, καθώς όλοι θέλουν να προσφέρουν υπηρεσίες και εφαρμογές που θα δημιουργήσουν ένα οικοσύστημα με συνεργαζόμενες συσκευές, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και την εμπειρία χρήσης του καταναλωτή. Η Huawei, έχοντας αγγίξει την πρωτιά στους κατασκευαστές τον Απρίλιο του 2020, θέλει να προσφέρει ένα Huawei οικοσύστημα με smartphones, tablets, laptops, smartwatches, ακουστικά και αξεσουάρ. Έτσι, προσφέρει σε καταναλωτές που διαθέτουν μία μόνο Huawei συσκευή, τη δυνατότητα να επεκτείνουν το οικοσύστημά τους με περισσότερες.

Αν μη τι άλλο, το 2020 έφερε στο επίκεντρο την απομακρυσμένη εργασία και την απομακρυσμένη μάθηση, κάνοντας απαραίτητο σε κάθε μαθητή και σχεδόν σε κάθε εργαζόμενο να έχει τα ψηφιακά εργαλεία που απαιτούνται για να συνεχίσει να είναι παραγωγικός. Η Huawei, μπορεί να προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση για τους εργαζομένους ή τους μαθητές/φοιτητές.

Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, όλοι οι Matebook φορητοί υπολογιστές και tablets θα προσφέρονται σε προνομιακές τιμές. Είτε μιλάμε για το εξαιρετικό MateBook X Pro με οθόνη αφής για επαγγελματική χρήση, είτε για τα δημοφιλέστατα MateBook D14 και D15 που έχουν γίνει ανάρπαστα στην ελληνική αγορά, όλα τα laptops της MateBook σειράς θα προσφέρονται με δώρο τον ΦΠΑ, ενώ σε τιμές-έκπληξη θα βρείτε και πέντε διαφορετικά μοντέλα Huawei tablets για τις ανάγκες όλης της οικογένειας.

Για τον επαγγελματία που βρίσκεται συνεχώς εν κινήσει, τον φοιτητή που χρειάζεται ένα αξιόπιστο εργαλείο για καθημερινή χρήση, τον μαθητή που έχει πλέον εξοικειωθεί με την τηλε-εκπαίδευση αλλά και τον απλό χρήστη που επιθυμεί μόνιμη συνδεσιμότητα και γρήγορες αποδόσεις, τα MateBook της HUAWEI αποτελούν ιδανική λύση, καθώς είναι κατασκευασμένα από premium υλικά, κομψά, ελαφριά και πανίσχυρα. Για τους νέους που αγαπούν την τεχνολογία, δελεαστική πρόταση αποτελούν τα MateBook D14 και D15, με οθόνη  FullView, ισχυρές επιδόσεις, premium ποιότητα κατασκευής, κομψή σχεδίαση και νέες δυνατότητες Multi-screen Collaboration που επιτρέπουν την συνδεσιμότητα μεταξύ του laptop και του smartphone με ένα άγγιγμα. 

Οι απαιτητικότεροι επαγγελματίες θα προτιμήσουν το λεπτό, μεταλλικό, ανθεκτικό και ιδανικό για επαγγελματική χρήση MateBook X Pro (με οθόνη αφής), ενώ όσοι αναζητούν premium σχεδιασμό σε ανταγωνιστική τιμή θα βρουν αυτό που ψάχνουν στο MateBook 13.

Φθινόπωρο όμως δεν είναι μόνο η επάνοδος στην επαγγελματική και σχολική ζωή, αλλά και η επιστροφή στη θαλπωρή του σπιτιού και τις καθημερινές μας συνήθειες, τα χόμπι μας, τα πράγματα που αγαπάμε να κάνουμε στον ελεύθερό μας χρόνο. Και εδώ, η τεχνογνωσία της HUAWEI έρχεται να μας κάνει τη ζωή πιο διασκεδαστική: τα τάμπλετ της HUAWEI, ελαφριά, κομψά, εύχρηστα, ευέλικτα, με αμέτρητες δυνατότητες και συμβατά με μια γκάμα  «έξυπνων» λειτουργιών που εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης, διαθέτουν διάφορα μεγέθη οθονών και είναι εξοπλισμένα με όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται για να αποτελούν ιδανική λύση για ανάγνωση, gaming, παρακολούθηση ταινιών και σειρών ή εκπαιδευτικά παιχνίδια για μικρά παιδιά. 

Το οικοσύστημα της Huawei δε σταματά εδώ. Με το Huawei Share έχετε συνεργασία τηλεφώνου και laptop. Μόλις το τηλέφωνό σας συνδεθεί με το laptop, η οθόνη του τηλεφώνου εμφανίζεται στο laptop, επιτρέποντάς σας να το ελέγξετε από μία μεγαλύτερη οθόνη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι, να κάνετε scroll με τη ροδέλα του και να πληκτρολογήσετε εύκολα και γρήγορα από το πληκτρολόγιο. Μπορείτε επίσης να απαντήσετε σε κλήσεις απευθείας από το laptop, να περιηγηθείτε στα αρχεία του τηλεφώνου σας, ανοίγοντας έγγραφα, εικόνες και videos ή να μεταφέρετε αρχεία πανεύκολα με ένα απλό drag and drop. Η σύνδεση των Huawei laptops με τα Huawei τηλέφωνα επιτυγχάνεται άμεσα χρησιμοποιώντας Bluetooth και Wi-Fi Direct.

Στο Huawei Cloud μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πάντα. Φωτογραφίες, videos, έγγραφα, Wi-Fi κωδικούς, ημερολόγιο, σημειώσεις και επαφές, όλα αποθηκεύονται στο σύννεφο για να τα έχετε πάντα μαζί σας, ανεξαρτήτως της συσκευής που κουβαλάτε πάνω σας. Η Huawei προσφέρει 5GB δωρεάν για όλους τους χρήστες, ενώ υπάρχουν πακέτα μέχρι και 2TB.  

Από το οικοσύστημα της Huawei δε θα μπορούσε να λείπει και το εντυπωσιακό P40 Pro. H 90Hz OLED οθόνη του με HDR σε συνδυασμό με τον Kirin 990 και τα 8GB RAM, κάνουν τη χρήση του τηλεφώνου πραγματικά απροβλημάτιστη χωρίς κολλήματα. Η Quad-Curve Overflow Display σας προσφέρει καθηλωτική εμπειρία θέασης. Η διαχείριση της μπαταρίας του είναι για άλλη μια φορά εντυπωσιακή ξεπερνώντας άνετα τη μία μέρα βαριάς χρήσης.

Το “βαρύ χαρτί” του P40 Pro είναι αδιαμφισβήτητα η κάμερα. Μέρα ή νύχτα, θα απαθανατίζετε αυτό που επιθυμείτε ανεξαρτήτως απόστασης. Η κάμερα των 50MP είναι πραγματικά εντυπωσιακή, προσφέροντας μέγιστη απόδοση φωτός και λεπτομέρειας, ενώ η κάμερα των 12MP με τηλεφακό εξασφαλίζουν 5x οπτικό zoom, 10x υβριδικό zoom και 50x μέγιστο zoom. Η ευρυγώνια κινηματογραφική κάμερα 40MP προσφέρει video 4K σε χαμηλό φωτισμό και ανίχνευση προσώπου για να είναι πάντα το θέμα σας σε focus. Η 3D Depth Sensing κάμερα προσφέρει bokeh εφέ επαγγελματικού επιπέδου για τα πορτραίτα σας.

Στον τομέα των εφαρμογών, το Huawei App Gallery έχει γρήγορα φτάσει τους 390 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες και πάνω από 45.000 εφαρμογές, προσθέτοντας νέες καθημερινά, σπάζοντας το καρτέλ του iOS/Google Android. Διαθέτει ένα μηχανισμό ανίχνευσης 4 επιπέδων για να διασφαλίσει ότι οι εφαρμογές που εμφανίζονται είναι ασφαλείς για λήψη και χρήση. Όσα δεν μπορείτε να βρείτε στο App Gallery, μπορείτε να τα αναζητήσετε στο νέο Huawei Petal Search, ένα νέο εργαλείο της Huawei για αναζήτηση δημοφιλών εφαρμογών εκτός του επίσημο store της. Επιπλέον, εξυπηρετώντας τον ίδιο σκοπό, υπάρχει και η εφαρμογή More Apps, φέρνοντας πολλές δημοφιλείς εφαρμογές στο κινητό σας, όπως Instagram, Facebook, Messenger, WhatsApp και άλλες.

Η Huawei δε σταματά εκεί και προσφέρει και wearables. Τα Huawei Watch GT 2 και Watch GT2e προσφέρουν εδώ και καιρό τις υπηρεσίες τους σε αυτούς που αναζητούν ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής, με διάρκεια μπαταρίας έως και δύο εβδομάδων. Η Huawei Health εφαρμογή θα σας ενημερώνει για την ποιότητα του ύπνου σας, τις επιδόσεις σας στα αθλήματα, τον καρδιακό παλμό σας και άλλα. Επίσης αναλαμβάνουν πολλά από τα καθήκοντα του τηλεφώνου σας, όπως ξυπνητήρι, ειδοποιήσεις κλπ, ενώ στο GT 2 μπορείτε να απαντήσετε και σε κλήσεις απευθείας από το ρολόι σας ή να ακούσετε μουσική από αυτό.

Τα FreeBuds 3 ακουστικά παίζουν και αυτά σημαντικό ρόλο στο οικοσύστημα της Huawei. Με active noise cancellation, μεγάλη μπαταρία και τον Kirin A1, συνδέονται αυτόματα με το Huawei τηλέφωνό σας μόλις ανοίξετε το κάλυμμα της θήκης. Το Dolphin Bionic Design προσφέρει άνετη και σταθερή εφαρμογή, παρέχοντας ταυτόχρονα εστιασμένο ήχο βαθιά στα αυτιά σας. Το πρώτο πιστοποιημένο παγκοσμίως BT/BLE διπλής λειτουργίας Bluetooth 5.1 SoC, προσφέρει σταθερή σύνδεση Bluetooth και τον απόλυτο συγχρονισμό του video. Η τεχνολογία ακύρωσης του ήχου βελτιστοποιείται σε πραγματικό χρόνο, δεσμεύοντας και εξαλείφοντας το θόρυβο καθώς μεταβάλλεται. Η εξάλειψη θορύβου μάλιστα βοηθά και κατά τη διάρκεια κλήσεων, για να σας ακούει καθαρά ο συνομιλητής σας ακόμα κι αν βρίσκεστε σε θορυβώδες περιβάλλον.

Με το νέο οικοσύστημα της Huawei, ένας πραγματικός κόσμος έξυπνων τεχνολογιών ανοίγεται στους χρήστες. Μπορούν να μοιραστούν εύκολα και γρήγορα περιεχόμενο μεταξύ των συσκευών τους, ενώ ταυτόχρονα εξερευνούν τα πραγματικά όρια αυτών. Το πλεονέκτημα πως η Huawei είναι μία από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρίες τόσο στο software όσο και στο hardware, είναι απόλυτα αισθητό μέσα από αυτό το οικοσύστημα.

Tags: