Το Huawei Watch GT2 Pro είναι επίσημο

Μαζί και τα FreeBuds Pro
11 Σεπτεμβρίου 2020 14:04
Το Huawei Watch GT2 Pro είναι επίσημο

Η Huawei ανακοίνωσε το νέο της smartwatch μαζί με το νέο ζευγάρι ασύρματων ακουστικών της. Ξεκινώντας με το smartwatch, το Watch GT2 Pro είναι μία ουσιαστική αναβάθμιση από το περσινό GT2, κυρίως όσον αφορά τον τομέα της φόρτισης. Πλέον το Watch GT2 Pro υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και είναι συμβατό με οποιοδήποτε φορτιστή τεχνολογίας Qi. Μπορεί επίσης να εκμεταλλευτεί την αντίστροφη ασύρματη φόρτιση που ενσωματώνουν αρκετές ναυαρχίδες τηλεφώνων.

Στο σώμα του ρολογιού έχουμε premium υλικά με γυαλί ζαφειριού, τιτάνιο και κεραμική πλάτη. Η OLED οθόνη των 1.39 ιντσών έχει 454x454 ανάλυση, ενώ παραμένουν τα δύο φυσικά πλήκτρα δεξιά. Εσωτερικά έχει τον Kirin A1 με 4GB αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του διαρκεί όσο και των προκατόχων του, δηλαδή 14 μέρες τυπικής χρήσης ή 30 ώρες με χρήση GPS.

Στο λογισμικό έχουμε το γνωστό LiteOS της Huawei, το οποίο περιλαμβάνει πάνω από 100 είδη ασκήσεων και ξεχωριστά προφίλ για κολύμπι, σκι, snowboard και golf. Οι ορειβάτες μπορούν να εκμεταλλευτούν τη νέα δυνατότητα αντίστροφης ανίχνευσης του μονοπατιού τους. Στις τεχνολογίες υγείας έχουμε ανίχνευση καρδιακών παλμών με το TruSeen 4.0, παρακολούθηση stress, κορεσμό οξυγόνου, ειδοποίηση για ακανόνιστους καρδιακούς παλμούς και ανίχνευση ύπνου.

Το Huawei Watch GT2 Pro ξεκινά από τα €329 και θα είναι διαθέσιμο αργότερα μέσα στο μήνα.

Τα Huawei FreeBuds Pro τώρα είναι η ναυαρχίδα των ασύρματων ακουστικών της Huawei, προσφέροντας active noise cancellation με δυναμικά προφίλ που προσαρμόζουν το επίπεδο της ακύρωσης ήχου ανάλογα με το περιβάλλον, φτάνοντας ακόμα και στα 40dB. Τα ηχεία είναι 11mm και διαθέτουν 3 μικρόφωνα, συμπεριλαμβανομένου και ενός αγωγιμότητας οστών. Η διάρκεια της μπαταρίας κυμαίνεται στις 30 ώρες χωρίς ANC και στις 20 ώρες με το χαρακτηριστικό ενεργοποιημένο.

Θα είναι διαθέσιμα τον Οκτώβριο στην τιμή των €199.