Το Instagram προσθέτει προτεινόμενα posts στο feed σας για να σας κρατήσει κολλημένους στην οθόνη

Το scrolling δε σταματά ποτέ
21 Αυγούστου 2020 09:51
Το Instagram προσθέτει προτεινόμενα posts στο feed σας για να σας κρατήσει κολλημένους στην οθόνη

Το Instagram παρουσίασε το 2018 ένα χαρακτηριστικό το οποίο ειδοποιούσε τους χρήστες όταν έφταναν στο τέλος του νέου περιεχομένου στο feed τους, πριν να συνεχίσουν οι παλαιότερες αναρτήσεις. Εδώ και δύο μέρες όμως, αντί για παλαιότερες αναρτήσεις, άρχισε να εμφανίζει posts από λογαριασμούς που δεν ακολουθείτε, για να συνεχίσετε να κάνετε scroll με άπειρο περιεχόμενο.

Η επιλογή να δείτε τα παλαιότερα posts υπάρχει ακόμα, ακριβώς κάτω από το μήνυμα “Δεν υπάρχει κάτι νεότερο”. Οι προτεινόμενες δημοσιεύσεις ακόμα πιο κάτω από αυτό, δε θα είναι ίδιες με αυτές που εμφανίζονται στο Explore. Αντίθετα, θα σχετίζονται με το περιεχόμενο ανθρώπων που ακολουθείτε ήδη.

Ο στόχος μας είναι να κάνουμε ξεκάθαρο πως έχετε τελειώσει με τις νέες δημοσιεύσεις, ώστε να αποφασίσετε εσείς την καλύτερη χρήση του χρόνου σας. Βλέπουμε ανθρώπους που συνεχίζουν να αναζητούν περισσότερα posts που τους ενδιαφέρουν αφού τελειώσουν με το feed τους, οπότε θέλαμε να μάθουμε από αυτό και να κάνουμε ευκολότερο να εμβαθύνουν όσοι επιλέγουν να το κάνουν. – Robby Stein, Instagram Director of Product