Το Spotify στο πλευρό της Epic Games 

Στη μάχη της ενάντια στην Apple

Το Spotify στο πλευρό της Epic Games

Στο πλευρό της Epic Games έσπευσε το Spotify, στηρίζοντας την εταιρία για τις επιλογές της με δημόσια τοποθέτηση. Να θυμίσουμε πως η Apple κατάργησε το Fortnite από το App Store, αφού η Epic αποφάσισε να προσφέρει ένα νέο in-app τρόπο αγορών που παράκαμπτε το μερίδιο του 30% της Apple. Η Epic προχώρησε με μήνυση εναντίον της Apple και φαίνεται πως βρήκε ένα σύμμαχο στη μουσική βιομηχανία.

Επικροτούμε την απόφαση της Epic Games να σταθεί ενάντια στην Apple και να αποκαλύψει περαιτέρω την κατάχρηση της κυρίαρχης θέσης της Apple. Οι άδικες πρακτικές της Apple έχουν φέρει σε μειονέκτημα τους ανταγωνιστές και έχουν στερήσει πολλά από τους καταναλωτές για πολύ καιρό. Τα συμφέροντα των καταναλωτών και των app developers μικρών και μεγάλων, δε θα μπορούσαν να είναι πιο σημαντικά αυτή τη στιγμή και η διασφάλιση πως η iOS πλατφόρμα λειτουργεί ανταγωνιστικά και δίκαια είναι μία σημαντική αποστολή με τεράστιες επιπτώσεις.

Το Spotify εδώ και χρόνια διαμαρτύρεται για το τεράστιο μερίδιο της Apple, το οποίο θεωρεί πως φέρνει το Spotify σε μειονεκτική θέση, ειδικότερα αφού και η Apple έχει τη δική της πλατφόρμα streaming μουσικής.

1 σχολιο(α)