Διαθέσιμη η public beta του watchOS 7 που φέρνει την ανίχνευση ύπνου στο Apple Watch

Νέα watch faces με πλούσια χαρακτηριστικά
11 Αυγούστου 2020 09:44
Διαθέσιμη η public beta του watchOS 7 που φέρνει την ανίχνευση ύπνου στο Apple Watch

Η Apple έκανε διαθέσιμη την public beta του watchOS 7 και είναι η πρώτη δημόσια διαθέσιμη beta έκδοση για το watchOS λογισμικό της. Στη νέα έκδοση, το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει και αυτό που περιμένουν εδώ και χρόνια οι χρήστες Apple Watch, είναι η ανίχνευση ύπνου. Με το update προστίθεται μία εφαρμογή η οποία προς το παρόν θα δείχνει μόνο τις ώρες που κοιμηθήκατε, καθώς δεν έχει τη δυνατότητα ακόμα να αναλύει τους κύκλους ύπνου.

Επίσης έχει αναβαθμιστεί η εφαρμογή Activity η οποία τώρα ονομάζεται Fitness και περιέχει πιο ακριβείς μετρήσεις κατανάλωσης θερμίδων για περισσότερους τύπους γυμναστικής. Έρχονται ακόμα νέα watch faces τα οποία μπορείτε πλέον να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας. Το Apple Maps επανέρχεται με υποστήριξη οδηγιών για ποδήλατο, ενώ παρών είναι και το χαρακτηριστικό που σας ειδοποιεί για το χρόνο που απομένει στο πλύσιμο των χεριών.

Η δοκιμή της beta έκδοσης μπορεί να γίνει κατεβάζοντας το software από εδώ. Ωστόσο δεν είναι για όλους, αφού θα χρειαστεί να κατεβάσετε και το iOS 14 στο iPhone το οποίο έχετε συνδέσει το Apple Watch, με την Apple να σας προειδοποιεί πως τα δεδομένα σας μπορεί να μην είναι συμβατά με προηγούμενες εκδόσεις, ενώ ορισμένα χαρακτηριστικά όπως το VoiceOver δε λειτουργούν ακόμα στο watchOS 7.