Επιτέλους αποκαλύπτεται η GeForce RTX 3000 σειρά της NVIDIA – Μάθαμε την ημερομηνία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η NVIDIA ετοιμάζεται για τη νέα της εποχή
10 Αυγούστου 2020 20:52
Επιτέλους αποκαλύπτεται η GeForce RTX 3000 σειρά της NVIDIA – Μάθαμε την ημερομηνία (ΒΙΝΤΕΟ)

Μήνες φημολογίας, μήνες εικασιών, μήνες αναμονής επιτέλους θα φτάσουν στο τέλος τους. Μπορεί η NVIDIA να έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό την επόμενης γενιάς αρχιτεκτονική της που ακούει στο όνομα Ampere, ωστόσο αυτό που περιμένουν με ανυπομονησία οι gamers και οι απανταχού PC hardware enthusiasts είναι οι νέες εμπορικές κάρτες γραφικών της εταιρείας που θα περάσουν επιτέλους στην επόμενη γενιά, εκμεταλλευόμενες την εν λόγω αρχιτεκτονική.

Τώρα, η εταιρία φαίνεται επιτέλους έτοιμη να αποκαλύψει τις νέες της προτάσεις. Έτσι, λοιπόν, ξεκίνησε το #UltimateCountdown στα επίσημα social media της. Η αντίστροφη μέτρηση μας πάει αρκετά πίσω, αφού μετρά 21 χρόνια και 21 μέρες μετά. Τι σημαίνει αυτό; Στις 31 Αυγούστου θα δούμε επιτέλους την επόμενη γενιά της NVIDIA.

Ουσιαστικά μετράμε 21 χρόνια από την άφιξη της πρώτης GPU που κατασκεύασε ποτέ η NVIDIA, την GeForce 256 που κυκλοφόρησε το 1999. H εταιρία φαίνεται να θεωρεί τεράστιο ορόσημο τις Ampere GPUs, για να συγκρίνει την αποκάλυψή τους με την πρώτη της κάρτα γραφικών σαν γεγονός.

Το αν πράγματι θα ανταπεξέλθει στις προσδοκίες θα το μάθουμε, όπως φαίνεται, σε μόλις μερικές ημέρες.