Το νέο Gorilla Glass Victus μπορεί να αντέξει πτώση δύο μέτρων

Θα κάνει το ντεμπούτο του σε Samsung συσκευές
24 Ιουλίου 2020 10:26
Το νέο Gorilla Glass Victus μπορεί να αντέξει πτώση δύο μέτρων

Η Corning ανακοίνωσε την νέα έκδοση Gorilla Glass η οποία είναι η πιο ανθεκτική έκδοση που έχει δημιουργήσει μέχρι τώρα. Το Gorilla Glass Victus έχει δημιουργηθεί για να αντέχει πτώσεις σε σκληρές και τραχιές επιφάνειες από ύψος έως και δύο μέτρων, τη στιγμή που η αντοχή των γυαλιών που κατασκευάζουν οι ανταγωνιστές της εταιρίας δεν ξεπερνούν την πτώση από ύψος 0.8 μέτρων.

Επιπλέον, το Victus είναι δύο φορές πιο ανθεκτικό σε γρατζουνιές από τον προκάτοχό του και έως τέσσερις φορές από τον ανταγωνισμό. Η εταιρία αποκάλυψε επίσης πως η Samsung θα είναι η πρώτη που θα υιοθετήσει το Gorilla Glass Victus “στο άμεσο μέλλον”, χωρίς να αποκαλύπτει αν θα το δούμε στο Galaxy Note 20.

Τα πεσμένα τηλέφωνα μπορεί να καταλήξουν σε χαλασμένα τηλέφωνα, αλλά καθώς αναπτύσσουμε καλύτερα γυαλιά, τα τηλέφωνα που αντέχουν περισσότερο σε πτώσεις έδειξαν περισσότερες ορατές γρατζουνιές οι οποίες μπορεί να επηρεάσουν την εμπειρία χρήσης των συσκευών. Αντί για την παραδοσιακή μας τακτική όπου ζητάμε από τους μηχανικούς μας να επικεντρωθούν σε ένα μόνο στόχο – να κάνουν το γυαλί καλύτερο είτε για πτώσεις είτε για γρατζουνιές – τους ζητήσαμε να επικεντρωθούν στη βελτίωση και των δύο και μας παρέδωσαν το Gorilla Glass Victus.

Να σημειώσουμε πως πάνω από 45 brands και 8 δισεκατομμύρια συσκευές χρησιμοποιούν Gorilla Glass.