Το Spotify επεκτείνεται στα Βαλκάνια και στην Ανατολική Ευρώπη

Επεκτείνει επίσης τα charts των podcasts
15 Ιουλίου 2020 10:25
Το Spotify επεκτείνεται στα Βαλκάνια και στην Ανατολική Ευρώπη

Παρουσία σε 92 χώρες έχει πλέον το Spotify, μετά και την προσθήκη 13 ακόμα, κυρίως από τα Βαλκάνια. Από σήμερα λοιπόν το Spotify είναι διαθέσιμο σε Αλβανία, Σκόπια, Σερβία, Κόσοβο, Μαυροβούνιο, Κροατία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Σλοβενία, Ουκρανία, Μολδαβία, Λευκορωσία, Καζακστάν, ενώ επιτέλους προστέθηκε και η τεράστια αγορά της Ρωσίας στην οποία το 87% των καταναλωτών ακούν μουσική μέσω streaming. Με την κίνηση αυτή το Spotify αποκτά πρόσβαση σε 250 εκατομμύρια πιθανούς πελάτες.

Επιπλέον, Το Spotify εισάγει από σήμερα charts για podcasts σε 26 χώρες, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Σουηδία, Μεξικό, Βραζιλία και Αυστραλία, από όπου μπορείτε να επιλέξετε τα δημοφιλέστερα podcasts βάσει του κοινού και των trending επιλογών. Αποκαλούνται Top Podcasts και Trending Podcasts και μπορείτε να τα βρείτε στο Browse > Podcasts > Podcast Charts.

Τέλος, το Spotify ανακοίνωσε νέα νούμερα για τον αριθμό χρηστών του. Πλέον μετράει 286 εκατομμύρια χρήστες, με 130 εκατομμύρια συνδρομητές επί πληρωμή.