Νέο συνδρομητικό πακέτο ειδικά για ζευγάρια λανσάρει το Spotify

Γνωρίστε το Premium Duo για εσάς και το έτερον ήμισυ σας
03 Ιουλίου 2020 09:03
Νέο συνδρομητικό πακέτο ειδικά για ζευγάρια λανσάρει το Spotify

Το Netflix εδώ και χρόνια έγινε γνωστό με την φράση... "Netflix and Chill" για τα ζευγάρια που το παρακολουθούσαν και κάτι παρόμοιο θέλει να κάνει το Spotify τώρα στον τομέα του music streaming. Όχι, δεν το λένε Spotify & Chill αλλά πρόκειται για μια νέα συνδρομή δύο ατόμων με την ονομασία Premium Duo, η οποία απευθύνεται κυρίως σε όσους συγκατοικούν μαζί και θέλουν να ακούνε την αγαπημένη τους μουσική παρέα με το έτερον ήμισυ τους, να μοιράζονται το κόστος, αλλά να διατηρούν ξεχωριστούς λογαριασμούς. 

Μάλιστα, όπως γίνεται στο Family πακέτο, έτσι και εδώ, το Spotify δημιουργεί μια ειδική Duo Mix playlist, η οποία ανανεώνεται συχνά και προσθέτει μουσική βάσει του γούστου και των δύο χρηστών. Μάλιστα, όσοι μπουν στο Premium tier συνδρομών του Spotify με το Duo πακέτο θα λάβουν τον πρώτο μήνα δωρεάν, ενώ η εταιρία τονίζει πως και οι δύο χρήστες πρέπει να μοιράζονται την ίδια διεύθυνση κατοικίας για να λειτουργήσει. 

Η διάθεση του Duo πακέτου ξεκίνησε ήδη από σήμερα σε 55 χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας με κόστος €8.99/μήνα. Το εν λόγω πακέτο έρχεται να προστεθεί στο απλό Premium (€6.99/μήνα), το Οικογενειακό (€10.99/ μήνα - 6 λογαριασμοί) και το φοιτητικό (€3.49/μήνα) που είναι ήδη διαθέσιμα. 

Tags: