Το Google Photos απενεργοποιεί το αυτόματο backup για social media και messaging φακέλους 

Για να βοηθήσει τη λειτουργία του internet

Το Google Photos απενεργοποιεί  το αυτόματο backup για social media και messaging φακέλους

Έως τώρα, το Google Photos ήταν ρυθμισμένο να κάνει αυτόματα backup όλες τις εικόνες και video που αποθηκεύατε στην Android η iOS συσκευή σας. Με την πανδημία, ο κόσμος άρχισε να μοιράζεται εικόνες και video πιο πολύ από ποτέ. Για να γλιτώσει πόρους λοιπόν και να βοηθήσει στη λειτουργία του internet, το backup & sync του Google Photos έχει απενεργοποιηθεί για φακέλους που δημιουργούνται στη συσκευή από εφαρμογές, όπως το WhatsApp, το Messages, το Facebook, το Instagram κ.α.

Φυσικά μπορείτε να το αλλάξετε αυτό μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής, ενώ ακόμα κι αν το backup & sync είναι απενεργοποιημένο, μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένες εικόνες ή video για να κάνετε backup χειροκίνητα. Όσα αρχεία έχουν γίνει ήδη backup μέσω των social media apps, δεν επηρεάζονται από αυτήν την αλλαγή.

Οδηγίες για να ενεργοποιήσετε ξανά το backup & sync για αυτούς τους φακέλους, μπορείτε να βρείτε εδώ.

0 σχολια