Η LG παρουσιάζει νέα ασύρματα ακουστικά με θήκη που τα αποστειρώνει

Συνεχίζει στην ίδια στρατηγική
26 Ιουνίου 2020 12:58
Η LG παρουσιάζει νέα ασύρματα ακουστικά με θήκη που τα αποστειρώνει

Η LG παρουσίασε πέρυσι τα πρώτα πραγματικά ασύρματα ακουστικά της, με την καινοτομία πως η θήκη τους λειτουργούσε και ως αποστειρωτής υπεριώδους ακτινοβολίας. Τώρα παρουσιάζει τα νέα HBS-FN6 τα οποία διαθέτουν αυτή τη λειτουργία με την οποία η LG υποστηρίζει πως εξοντώνει το 99% των βακτηρίων E. coli και S. aureus.

Πολλαπλές μελέτες έχουν δείξει πως τα ακουστικά μπορούν να φιλοξενούν περισσότερα βακτήρια και από ένα πάγκο κοπής στην κουζίνα.

Όσο για τα ίδια τα ακουστικά, αντέχουν έξι ώρες αναπαραγωγής, με τη θήκη να προσφέρει άλλες τρεις φορτίσεις. Η LG έχει βελτιώσει το design τους για να είναι πιο άνετα στο αυτί. Δε διαθέτουν active noise-cancellation (ANC), αλλά έχουν ένα ambient sound mode που σας επιτρέπει να ακούτε τον περιβάλλοντα ήχο. Touch controls σας επιτρέπουν να ελέγχετε την αναπαραγωγή και την ένταση, ενώ υποστηρίζεται Google Assistant και Siri. Έχουν πιστοποίηση IPX4 για να αντέχουν τον ιδρώτα ή τη βροχή.

Ταυτόχρονα παρουσιάστηκαν τα HBS-FN4 των οποίων η μόνη διαφορά είναι πως δεν έρχονται με την UVnano θήκη για υπεριώδη καθαρισμό.

Και τα δύο ακουστικά είναι διαθέσιμα σε μαύρο και λευκό χρώμα και θα έρθουν στην αγορά της Ευρώπης και των ΗΠΑ τον επόμενο μήνα. Τα FN6 θα κοστίζουν £150 και τα FN4 £100.