Η νέα Philips Momentum έρχεται με περισσότερες ίντσες και με Bowers & Wilkins ήχο 

4K στα 120Hz

Η νέα Philips Momentum έρχεται με περισσότερες ίντσες και με Bowers & Wilkins ήχο

Η online παρουσίαση της Philips τελείωσε πριν λίγα λεπτά και σε αυτήν η εταιρία παρουσίασε τη νέα της gaming οθόνη από τη σειρά Momentum. Η Philips Momentum 558M1RY είναι 55 ιντσών, με ανάλυση 4K (3840x2160) και VA LCD panel με W-LED backlight, ενώ διαθέτει και Ambiglow τριών πλευρών που προσαρμόζει το χρωματισμό του σε αυτό που προβάλει η οθόνη. Με 120Hz ρυθμό ανανέωσης προσφέρει ομαλές εικόνες, ενώ το SmartImage HDR δίνει τη βέλτιστη εμπειρία HDR περιεχομένου.

Το χαμηλό input lag μειώνει την καθυστέρηση μεταξύ συσκευών και monitor, η Flicker-Free τεχνολογία μειώνει την κούραση των ματιών, ενώ το MultiView επιτρέπει την ταυτόχρονη σύνδεση και θέαση, πολλαπλών συσκευών, για παράδειγμα ένα PC και ένα laptop. Στη συνδεσιμότητα έχουμε 1x Display Port 1.4, 3x HDMI 2.0, 1x USB-B και 4x USB 3.2.

Το monitor διαθέτει και μία ηχόμπαρα από την Bowers & Wilkins, η οποία αποδίδει 40W, με 2.1 κανάλια, DTS Sound και συχνότητες 50Hz έως 20KHz, ενώ διαθέτει και διαφορετικά modes όπως Sport and Racing, RPG and Adventure, Shooting and Action, Music και Movie Watching.

Θα είναι διαθέσιμη στα τέλη Ιουνίου στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των €1.299.

Μαζί παρουσιάστηκε και το 278M1R gaming monitor στις 27 ίντσες, το οποίο είναι το πρώτο monitor της Philips που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για esports παίκτες. Είναι HDR ready και διαθέτει 1ms response time. Υπάρχει Ambiglow και στις 4 πλευρές, διαθέτει 4K ανάλυση και 60Hz Ρυθμό ανανέωσης. Στη συνδεσιμότητα διαθέτει 2x HDMI 2.0.

Θα είναι διαθέσιμο στα τέλη Ιουλίου με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €449.

1 σχολιο(α)