Τα AirPods Pro θα αναβαθμίσουν με update την ποιότητα του ήχου τους

Για πρώτη φορά Spatial Audio σε ακουστικά της Apple
22 Ιουνίου 2020 21:12
Τα AirPods Pro θα αναβαθμίσουν με update την ποιότητα του ήχου τους

Σε μια ανακοίνωση που σίγουρα συγκαταλλέγεται στις αναπάντεχες του WWDC, η Apple γνωστοποίησε πως τα AirPods Pro θα λάβουν software update που θα βελτιώσει την ποιότητα του ήχου τους. Τα ασύρματα noise-canceling ακουστικά της εταιρίας έχουν γίνει ανάρπαστα, όπως και οι προκάτοχοί τους και για πρώτη φορά στα χρονικά της Apple θα λάβουν υποστήριξη για Spatial Audio.

Κοινώς πρόκειται για τεχνολογία 3D ήχου που χρησιμοποιεί motion tracking τεχνολογία σε συνεννόηση με την εκάστοτε Apple συσκευή και το ζευγάρι των AirPods Pro για να δίνουν το εφέ του surround ήχου βάσει το που κινείστε εκείνη την στιγμή και να διατηρείται ακέραιο το πεδίο ήχου. Έτσι θα προσδίδεται μια κινηματογραφική εμπειρία ήχου στα ακουστικά, που θα υποστηρίζει 5.1, 7.1 κανάλια, καθώς και το Dolby Atmos.  

Το δεύτερο χαρακτηριστικό που θα έρθει επίσης στα AirPods 2nd Gen, Powerbeats, Powerbeats Pro και Beats Solo Pro μέσω firmware update, θα δίνει τη δυνατότητα αλλάζουν τα ακουστικά σας πηγή ήχου ανάλογα με το ποια συσκευή χρησιμοποιείτε εκείνη την ώρα βάσει του iCloud σας.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που θα ακούτε μουσική στο iPhone και θέλετε να δείτε μια σειρά στο MacBook σας, η πηγή ήχου θα αλλάζει αυτόματα στο laptop ή εάν θέλετε μετά να απαντήσετε σε μια κλήση στο iPhone, αυτά θα αλλάζουν το input στο κινητό αυτόματα. Μάλιστα, το iOS 14 θα έχει ειδοποιήσεις για τα ασύρματα ακουστικά σας και πότε θα πρέπει να τα φορτίζετε. 

Τα νέα χαρακτηριστικά στα AirPods και AirPods Pro θα έρθουν μαζί με το iOS 14. 

Tags: