Προ των πυλών το νέο iMac με λεπτότερα bezels και "iPad Pro" σχεδιασμό

Ανασχεδιασμός ενόψει της αλλαγής σε ARM-based chips
10 Ιουνίου 2020 18:21
Προ των πυλών το νέο iMac με λεπτότερα bezels και "iPad Pro" σχεδιασμό

Σε περίοδο ανανέωσης βρίσκεται και η σειρά των iMac καθώς θα αλλάξει ο σχεδιασμός του μετά από 8 χρόνια. Όλα αυτά προέρχονται από τον insider της tech βιομηχανίας, Sonny Dickson, ο οποίος έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα έγκυρος στο παρελθόν. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ένα νέο ανασχεδιασμένο iMac θα ανακοινωθεί στο πλαίσιο του WWDC 2020, που αποτελεί το καλοκαιρινό event της Apple όπου περιλαμβάνει μεγάλες ανακοινώσεις και εκεί συνήθως παρουσιάζονται οι νέες εκδόσεις των iOS και του MacOS. 

Το νέο iMac του 2020 θα έχει σχεδιασμό με λεπτά bezels όπως την Apple Pro Display XDR ή την οθόνη του νεότερου iPad Pro, επίσης θα αφήσει στην άκρη τους κλασικούς σκληρούς δίσκους και τους Fusion drives και θα φοράει SSD σε όλα τα μοντέλα, μαζί με το Apple T2 chip που θα κάνει ντεμπούτο στην εν λόγω σειρά προϊόντων και θα δώσει τη δυνατότητα σε γρηγορότερα read/write ταχύτητες. 

Ίσως και να προλάβει στο παρα πέντε την μετάβαση στους δικούς της ARM επεξεργαστές, εφόσον αυτά τα leaks ισχύουν, λίγο πριν ξεκινήσει η ολοκληρωτική μετάβασή της Apple στα ARM. Ωστόσο, ακούγεται ότι τα πρώτα iMacs που θα φορέσουν τον Apple ARM επεξεργαστή θα τα δούμε μετά το 2021. 

Εν αναμονή του WWDC 2020 event της Apple για να επιβεβαιωθούν όλα αυτά. Μείνετε συντονισμένοι στο unboxholics.com για περισσότερα. 

Tags: