Η LG επεκτείνει την 0 Pixel εγγύησή της στα 3 έτη 

Για όλα τα PC monitors της

Η LG επεκτείνει την 0 Pixel εγγύησή της στα 3 έτη

Η LG εξελίσσει την after-sales υποστήριξή της προς τους καταναλωτές, επεκτείνοντας την εργοστασιακή εγγύηση όλων των PC monitors από τα δύο στα τρία έτη. Καλύπτει το service ακόμα και στην περίπτωση που έχει καταστραφεί ένα pixel, ενώ με την On-site υπηρεσία μπορείτε να ζητήσετε την παραλαβή της οθόνη από το χώρο σας. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

"Αθήνα, 04 Ιουνίου 2020 – Η LG Electronics (LG) επεκτείνει την εργοστασιακή εγγύηση όλων των PC Monitors σε τρία έτη, καθώς και τη μοναδική στην αγορά εγγύηση των 0 Pixel, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα after-sales support.

Πρόκειται για ένα πιστοποιητικό εγγύησης, που αφορά όλα τα PC Monitors ανεξαρτήτως του μεγέθους, της ανάλυσης και την αναλογία οθόνης, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αξιοπιστία των προϊόντων της εταιρείας, καθώς και τις προηγμένες υπηρεσίες που παρέχει στους καταναλωτές. Έτσι, εξασφαλίζεται η ασφάλεια και η σιγουριά γύρω από το προϊόν και οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια ξέγνοιαστη εμπειρία ψυχαγωγίας.

Τα PC Monitors της LG ξεχωρίζουν για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους, όπως την εξαιρετική απόδοση της εικόνας, τα πλούσια και ζωντανά χρώματα και την ευρεία γωνία θέασης, ενώ χάρη στις πολλαπλές και προηγμένες λειτουργίες τους, αποτελούν την ιδανική επιλογή τόσο για τους επαγγελματίες, όσο και για τους gamers. 

Η εταιρεία έχει θέσει σε ισχύ την επέκταση εγγύησης των LG monitors από την 1η Ιουλίου του 2018."

0 comment(s)

End of content

No more pages to load