Η Samsung Money είναι η απάντηση της εταιρίας στην Apple Card 

Κάρτες, κάρτες παντού

Η Samsung Money είναι η απάντηση της εταιρίας στην Apple Card

Στις αρχές του μήνα η Samsung αποκάλυψε πως θα εκδώσει τη δική της κάρτα και τώρα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτήν. Καταρχάς θα ονομάζεται “Samsung Money by SoFi”. Για όσους δε γνωρίζουν, η SoFi είναι η τεχνολογική εταιρία οικονομικών υπηρεσιών με την οποία συνεργάστηκε η Samsung.

Αντίθετα όμως με την Apple Card η οποία λειτουργεί ως πιστωτική κάρτα, η Samsung Money θα λειτουργεί ως χρεωστική, δηλαδή θα μπορείτε να ξοδέψετε μόνο τόσα όσα έχετε στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Κατά τα άλλα θα έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με την Apple Card, δηλαδή η ίδια η κάρτα θα είναι λιτή και δε θα περιέχει τον αριθμό της, την ημερομηνία λήξης ή το CVC στην επιφάνειά της, προστατεύοντας τους χρήστες σε περίπτωση κλοπής.

Ο στόχος της Samsung είναι να κάνει καλύτερη την καθημερινότητα βάζοντας ισχυρά εργαλεία στα χέρια των Galaxy χρηστών. Τώρα οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε mobile οικονομικές υπηρεσίες και να κερδίσουν μοναδικά Samsung προνόμια. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα βοηθήσουμε τους χρήστες μας να πετύχουν τα οικονομικά όνειρά τους, επιτρέποντάς τους να ξοδέψουν, να γλιτώσουν και να αναπτύξουν τα χρήματά τους με εύκολη και ασφαλή πρόσβαση. – Sang Ahn, Αντιπρόεδρος Samsung Pay

Η Samsung Money θα γίνει διαθέσιμη αρχικά στις ΗΠΑ, μέσα στο καλοκαίρι.

0 σχολια