Το Slack ανανεώνεται ριζικά σε Android και iOS

Μετά την κατακόρυφη αύξηση της χρήσης του
14 Μαΐου 2020 10:31
Το Slack ανανεώνεται ριζικά σε Android και iOS

Η πανδημία και η καραντίνα έστρεψε αρκετούς σε νέες εφαρμογές με τις οποίες θα μπορούσαν να εργάζονται και να συνεργάζονται από το σπίτι και μία από τις “κερδισμένες” ήταν το Slack. Λαμβάνοντας υπόψη όλο το feedback αυτής της περιόδου, η εταιρία προχώρησε σε μία ριζική αναβάθμιση των εφαρμογών της πλατφόρμας για Android και iOS, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους.

Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι η προσθήκη μιας γραμμής πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης, από όπου μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε μηνύματα και mentions. Επιπλέον, η εφαρμογή έχει μία ομοιομορφία μεταξύ Android και iOS, ενώ σχεδιαστικές αλλαγές την έκαναν πιο ξεκούραστη στο μάτι. Με swipe δεξιά ανοίγετε τα workspaces σας και με swipe αριστερά την τελευταία συνομιλία σας.

Παράλληλα με τις προσπάθειές μας στο desktop, ανανεώσαμε τις mobile εφαρμογές μας για να κάνουμε ευκολότερη την πλοήγηση και τη χρήση του Slack. Μπορείτε να δείτε γρήγορα τις εξελίξεις, να απαντήσετε σε DMs και mentions, να στείλετε μηνύματα και να ολοκληρώσετε εργασίες με το shortcuts χαρακτηριστικό.

Μπορείτε να βρείτε την ανανεωμένη εφαρμογή του Slack στο Apple App Store ή στο Google Play Store.

Tags: