Η Motorola επιστρέφει στις ναυαρχίδες με το νέο Edge+

Διαθέτει όλα τα high-end χαρακτηριστικά που βρίσκουμε σε άλλες ναυαρχίδες
23 Απριλίου 2020 16:40
Η Motorola επιστρέφει στις ναυαρχίδες με το νέο Edge+

Εδώ και χρόνια η Motorola έχει περιοριστεί στην low-end και mid-range αγορά με τις σειρές G, One, E και Z. Τώρα όμως επιχειρεί τη μεγάλη επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία, προσφέροντας μία ναυαρχίδα η οποία διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που βρίσκουμε στις ναυαρχίες της Samsung, της Huawei, της OnePlus και της Xiaomi.

Το Motorola Edge+ λοιπόν προσφέρει μία FHD+ οθόνη των 6.7 ιντσών με 90Hz ρυθμό ανανέωσης και HDR10. Η Motorola την ονομάζει Endless Edge επειδή έχει κυρτές πλευρές σχεδόν 90 μοιρών για “εμβυθιστική εμπειρία θέασης”.

Στο εσωτερικό έχουμε Snapdragon 865, 12GB RAM, 256GB αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία 5.000mAh η οποία υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση 15W και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση.

Στις κάμερες έχουμε μία κάθετη τετραπλή διάταξη με αισθητήρα 108MP, f/1.8 και οπτική σταθεροποίηση, ultra-wide 16MP με f/2.2, telephoto 8MP με f/2.4 ο οποίος έχει και αυτός οπτική σταθεροποίηση και 3x οπτικό zoom και τέλος έναν ToF αισθητήρα για δεδομένα βάθους. Η selfie κάμερα είναι 25MP με f/2.0.

Το Motorola Edge+ θα γίνει διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά ξεκινώντας από την Ιταλία το Μάιο, ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι €699.