Οι webcams έχουν εξαντληθεί από την αγορά

Και αυτές που υπάρχουν είναι πανάκριβες
13 Απριλίου 2020 11:16
Οι webcams έχουν εξαντληθεί από την αγορά

Η ανάγκη για απομακρυσμένη εκπαίδευση και εργασία βρήκε απροετοίμαστες τις εταιρίες webcams, καθώς η ζήτηση για τα προϊόντα εκτοξεύτηκε εν μία νυκτί σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην Ελλάδα, μία γρήγορη αναζήτηση στις μεγάλες αλυσίδες λιανικής αποκαλύπτει πως τα περισσότερα προϊόντα έχουν εξαντληθεί, ενώ και στο Skroutz οι επιλογές που έχουν απομείνει είναι λίγες και πανάκριβες. Μοναδική ελπίδα για αυτούς που χρειάζονται μία απλή webcam για να κάνουν το επαγγελματικό meeting τους ή το ψηφιακό μάθημά τους είναι τα hardware “μαγαζάκια της γειτονιάς”.

Με τη δραματική μετάβαση σε απομακρυσμένη εργασία, τηλεεκπαίδευση και τηλεϊατρική τις τελευταίες εβδομάδες, πολλά προϊόντα Logitech έχουν υψηλή ζήτηση σε όλο τον κόσμο. Εργαζόμαστε για να ανταποκριθούμε σε αυτήν την ανάγκη με αυξημένη παραγωγή και διανομή όλων μας των προϊόντων, όπως webcams και άλλα προϊόντα παραγωγικότητας που βοηθούν τις συνδέσεις απομακρυσμένων κοινοτήτων. - Logitech

Δε λείπουν φυσικά τα φαινόμενα αισχροκέρδειας ακόμα και στο Amazon, όπου μία Logitech C270 των $25 καταλήγει να κοστίζει $130. Η Logitech συγκεκριμένα προσπαθεί να αναφέρει αυτούς τους “μαυραγορίτες” όπου αυτό είναι δυνατόν.

Ενώ η Logitech θέτει μία προτεινόμενη τιμή λιανικής, δεν έχουμε έλεγχο στις τιμές. Δυστυχώς παρατηρούμε περιστασιακή αισχροκέρδεια σε μερικές αγορές. Όπου μπορούμε τους αναφέρουμε μόλις ενημερωθούμε για αυτό. Διατηρούμε τη δέσμευσή μας για υπέροχες προϊόντικές εμπειρίες σε αντίστοιχη αξία για τους πελάτες μας, ειδικά αυτές τις δύσκολες μέρες.