Τα νέα Galaxy Buds διαρρέουν και έχουν σχήμα φασολιού

Αλλάζει εντελώς σχεδιαστική προσέγγιση η Samsung
08 Απριλίου 2020 11:09
Τα νέα Galaxy Buds διαρρέουν και έχουν σχήμα φασολιού

Δεν έχει περάσει καιρός από τότε που η Samsung αποκάλυψε τα Galaxy Buds+. Ωστόσο τα συγκεκριμένα ακουστικά ήταν απλά μία αναβαθμισμένη έκδοση των Galaxy Buds και όχι πραγματικά ένα επόμενο μοντέλο, αφού και σχεδιαστικά ήταν πανομοιότυπα. Ένα νέο leak όμως αποκαλύπτει πως η Samsung ετοιμάζει ένα ριζικό ανασχεδιασμό των επόμενων πραγματικά ασύρματων ακουστικών της.

Τα νέα Galaxy Buds λοιπόν φαίνεται πως θα έρθουν στο σχήμα φασολιού και σε τρία χρώματα. Το νέο design υπόσχεται πως θα προσαρμόζεται καλύτερα στο αυτί, ενώ σίγουρα είναι πιο κατάλληλα και για άτομα με μικρότερα αυτιά. Το ερώτημα που προκύπτει από αυτό το σχεδιασμό είναι τι επιπτώσεις θα έχει στην απομόνωση του ήχου, καθώς και στις συνολικές επιδόσεις της ποιότητας του ήχου, μιας και δε διαθέτουν άκρα σιλικόνης.

Ο αριθμός μοντέλου του είναι SM-R180 και η κωδική ονομασία τους πολύ ταιριαστά είναι “beans”. Από τη διαρροή διακρίνουμε πως περιλαμβάνουν δύο ηχεία, ένα για υψηλότερες και ένα για χαμηλότερες συχνότητες. Διαθέτουν επίσης πολλαπλά μικρόφωνα για noise cancellation. Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το πότε αναμένεται να αποκαλυφθούν.