Το OnePlus 8 έρχεται στις 14 Απριλίου

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη συσκευή
31 Μαρτίου 2020 10:11
Το OnePlus 8 έρχεται στις 14 Απριλίου

Η OnePlus με ένα λιτό tweet που δεν αποκαλύπτει πολλά, ανακοίνωσε την ημερομηνία παρουσίασης της νέας σειράς 8 των τηλεφώνων της και αυτή δεν είναι άλλη από τις 14 Απριλίου. Η παρουσίαση, όπως και όλες οι άλλες εδώ και ένα μήνα, θα γίνει αποκλειστικά online εξαιτίας του κορωνοϊού.

Όσα δε μας αποκαλύπτει η ανακοίνωση όμως, τα αποκαλύπτουν οι διαρροές για τη συσκευή οι οποίες είναι πολλές. Καταρχάς μιλάμε για δύο συσκευές, το OnePlus 8 και το OnePlus 8 Pro, οι οποίες θα έχουν 5G δυνατότητες, ενώ κύριο χαρακτηριστικό θα είναι η οθόνη η οποία από τα 90Hz αυξάνει το ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Φήμες κάνουν λόγο για δύο χαρακτηριστικά που έλειπαν εδώ και χρόνια από τις OnePlus συσκευές, η ασύρματη φόρτιση και η IP68 πιστοποίηση.

Στον τομέα του design τα χρώματα που επιλέγει φέτος είναι μαύρο, πράσινο και ένα νέο ιριδίζων “Interstellar Glow” που βλέπετε στην πάνω φωτογραφία. Στο πίσω μέρος το OnePlus 8 θα διαθέτει τρεις κάμερες και το OnePlus 8 Pro τέσσερις.

Μαζί με τα δύο μοντέλα αναμένεται να παρουσιαστεί και ένα τρίτο, το οποίο θα κυκλοφορήσει όμως αργότερα. Πρόκειται για το OnePlus 8 Lite αλλά ίσως να το δούμε και ως OnePlus Z και πρόκειται για το διάδοχο του OnePlus X. Εδώ θα έχουμε μία mid-range συσκευή με MediaTek επεξεργαστή αντί για Snapdragon. Από αυτό αναμένουμε 90Hz AMOLED οθόνη, δύο κάμερες και έναν ToF αισθητήρα στο πίσω μέρος.

Tags: