Το iOS 13.4 είναι γεμάτο bugs

Προσοχή στις VPN συνδέσεις
30 Μαρτίου 2020 09:56
Το iOS 13.4 είναι γεμάτο bugs

Το iOS 13.4 έχει μερικές μέρες που κυκλοφόρησε φέρνοντας μερικά νέα χαρακτηριστικά, ωστόσο αν δεν έχετε αναβαθμίσει ακόμα στη νέα έκδοση καλό θα ήταν να περιμένετε λίγο ακόμα, μιας και υπάρχουν αναφορές για αρκετά bugs.

Το σημαντικότερο ίσως είναι πως το VPN στις συσκευές με iOS 13.4 δε λειτουργεί σωστά. Όπως αποκάλυψε η VPN υπηρεσία Proton, το iOS 13.4 αποτρέπει τα δεδομένα από το να ασφαλιστούν με VPN, καθώς δεν αφήνει να κλείσουν οι μη ασφαλείς συνδέσεις ενώ το VPN είναι ανοιχτό. Μέχρι να το φτιάξει η Apple, οι χρήστες που θέλουν μία ασφαλή σύνδεση θα πρέπει να ενεργοποιούν το VPN, να ενεργοποιούν το AirPlane mode για να διακόπτουν τις όποιες συνδέσεις και έπειτα να το απενεργοποιούν ξανά.

Επιπλέον, προβλήματα εντοπίζονται σε συνδέσεις Bluetooth και σε συνδέσεις στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας για dual-SIM χρήστες. Bugs υπάρχουν και στο Control Center, στο εικονικό πληκτρολόγιο όπου δεν αναγνωρίζεται το “+”, στο άνοιγμα και στην αναβάθμιση εφαρμογών και άλλα.

Τα γνωστά προβλήματα του hotspot από το iOS 13 δεν έχουν διορθωθεί με το iOS 13.4, ενώ και στο iPadOS 13.4 υπάρχουν προβλήματα με third-party πληκτρολόγια στα iPads.

Επομένως, αν δεν έχετε αναβαθμίσει ακόμα καλό θα ήταν να περιμένετε το iOS 13.4.1.

Tags: