Το Huawei Watch GT 2e έρχεται με πιο σπορ σχεδιασμό και χαμηλότερη τιμή

Διατηρεί την εντυπωσιακή μπαταρία των GT 2
27 Μαρτίου 2020 10:24
Το Huawei Watch GT 2e έρχεται με πιο σπορ σχεδιασμό και χαμηλότερη τιμή

Η Huawei εντυπωσίασε τους πάντες με τη διάρκεια μπαταρίας του Huawei Watch GT και αργότερα του GT 2, η οποία έφτανε ακόμα και τις 2 εβδομάδες λειτουργίας πριν χρειαστεί φόρτιση. Κρατώντας την ίδια μπαταρία χάρη στον Kirin A1, παρουσίασε το νέο Huawei Watch GT 2e με ένα πιο σπορ σχεδιασμό, τόσο για το ίδιο το ρολόι, όσο και για τα λουράκια.

Το σώμα είναι από ανοξείδωτο αλουμίνιο και προσφέρει αδιαβροχοποίηση για πίεση 5ATM επομένως μπορείτε άφοβα να κολυμπήσετε με αυτό, ενώ θα συνεχίσει να καταγράφει τον καρδιακό σας παλμό ακόμα και μέσα στο νερό. Διαθέτει AMOLED οθόνη 1.39 ιντσών ανάλυσης 454x454 και αποθηκευτικό χώρο 4GB που σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε έως και 500 τραγούδια.

Το Watch GT 2e είναι κατάλληλο για δραστήριους ανθρώπους, μιας και προσφέρει καταγραφή οξυγόνωσης του αίματος (SpO2) μέσω υπερύθρων και περιλαμβάνει έως και 100 modes γυμναστικής όπως παρκούρ, αναρρίχηση, skateboard και άλλα. Σημειώστε πως με το GPS tracking ενεργοποιημένο, η μπαταρία διαρκεί 30 ώρες.

Το Huawei Watch GT 2e θα έρθει τον Απρίλιο στην Ευρώπη στην τιμή των €199.

Μαζί με αυτό, η Huawei παρουσίασε και μία χρυσαφί έκδοση του Watch GT 2 των 42mm, το οποίο διαφέρει από το προηγούμενο μοντέλο μόνο εμφανισιακά, προσφέροντας χρυσό φινίρισμα στο σώμα του ανοξείδωτου ατσαλιού. Το Huawei Watch GT 2 Champagne Gold θα κοστίζει €229, ενώ θα υπάρχει και έκδοση με κόκκινο λουράκι έναντι €249.