Η Samsung φέρνει μερικά χαρακτηριστικά του Galaxy S20 στα S10 και Note 10

Με το update Απριλίου
26 Μαρτίου 2020 11:03
Η Samsung φέρνει μερικά χαρακτηριστικά του Galaxy S20 στα S10 και Note 10

Η Samsung σκοπεύει να φέρει μερικά από τα χαρακτηριστικά του Galaxy S20 και στα Galaxy S10 και Galaxy Note 10 με την επόμενη αναβάθμιση Απριλίου. Συγκεκριμένα, θα γίνουν διαθέσιμα μερικά χαρακτηριστικά της κάμερας αλλά όχι μόνο.

Αρχικά θα γίνει διαθέσιμη η Single Take λειτουργία, κατά την οποία καταγράφονται φωτογραφίες και videos μέσα σε ένα περιθώριο 10 δευτερολέπτων, με την AI του συστήματος να προσφέρει αυτές που θεωρεί καλύτερες για να διαλέξει ο χρήστης (βλ. εικόνα εξωφύλλου). Φέρνει επίσης βελτιωμένο Night Mode, ενώ θα υπάρξει και Night Hyperlapse για φωτογραφίες και videos στο σκοτάδι. Επιπλέον, θα έρθουν τα Custom Filters του Galaxy S20, με τα οποία θα δημιουργείτε εσείς το φίλτρο με τα χρώματα και το στυλ που σας ταιριάζει και θα μπορείτε να το επιλέγετε εύκολα κάθε φορά.

Τέλος για την κάμερα, έρχεται το Pro Video, η δυνατότητα δηλαδή να επιλέξετε εσείς τις ρυθμίσεις στο video όπως το ISO, το shutter speed και το exposure. Να σημειώσουμε πως ενώ καταγράφετε σε Pro Video mode, θα μπορείτε να εναλλάσσετε την εμπρόσθια με τις οπίσθιες κάμερες.

Το Clean View θα σας ομαδοποιήσει παρόμοιες φωτογραφίες με το ίδιο θέμα για ένα πιο οργανωμένο Gallery.

Το Quick Crop θα εμφανίζεται στην πάνω αριστερά γωνία της φωτογραφίας, θα σας επιτρέπει να κάνετε zoom στο αντικείμενο που σας ενδιαφέρει.

Με το Quick Share, το τηλέφωνό σας θα ξέρει ποιες από τις επαφές σας βρίσκονται κοντά για να μπορείτε να μοιραστείτε εύκολα φωτογραφίες, videos ή και μεγάλα αρχεία με πολλούς ανθρώπους. Τέλος, το Music Share θα επιτρέψει σε ένα φίλο σας να συνδεθεί στο ίδιο ηχεία με εσάς μέσω Bluetooth, χωρίς εσείς να χρειαστεί να κάνετε unlink τη συσκευή.

Η Samsung συνεχίζει να προσθέτει αξία στις συσκευές των χρηστών, βοηθώντας τους να ανακαλύψουν τις νεότερες καινοτομίες και χαρακτηριστικά. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε την καλύτερη mobile εμπειρία στους χρήστες Galaxy, συνδυάζονται κορυφαίο hardware και εύκολο στη λειτουργία λογισμικό. Το update θα διατεθεί σε επιλεγμένες αγορές τις επόμενες εβδομάδες, φέρνοντας τις πρόσφατες Galaxy S20 εμπειρίες στα Galaxy S10 και Note 10.