Τα νέα MacBook Air έρχονται με αναβαθμισμένο πληκτρολόγιο

Φθηνότερα και καλύτερα
19 Μαρτίου 2020 11:13
Τα νέα MacBook Air έρχονται με αναβαθμισμένο πληκτρολόγιο

Ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα των χρηστών για τα MacBook τα τελευταία χρόνια είναι το πληκτρολόγιο. O butterfly switch μηχανισμός έφερε περισσότερα προβλήματα από αυτά που έλυσε και μόνο το 2019 η Apple κατάφερε να τον αντικαταστήσει με scissor switch μηχανισμό, ο οποίος ενσωματώθηκε στην τελευταία σειρά των MacBook Pro. Για όσους δεν έχουν το budget όμως για ένα MacBook Pro, τα καλά νέα είναι πως η Apple ενσωμάτωσε το νέο πληκτρολόγιο και στα άλλα MacBook της, με το νέο MacBook Air να είναι το πρώτο από αυτά που θα το λάβει.

Πέρα από το πληκτρολόγιο, στο νέο MacBook Air βρίσκουμε και τη 10η γενιά των Intel Core επεξεργαστών, με έως και 1.2GHz τετραπύρηνο Core i7 και Turbo Boost στα 3.8GHz. Έχουμε επίσης τα Iris Plus Graphics της Intel με τα οποία η εταιρία υπόσχεται 80% αύξηση στις επιδόσεις γραφικών, κάνοντας επιτέλους το Air καταλληλότερο για παιχνίδια και επεξεργασία video.

Επιπλέον, διπλασίασε τον αποθηκευτικό χώρο, με το βασικό μοντέλο να έρχεται με 256GB και υποστήριξη για έως και 2TB. Ενσωματωμένο είναι και το T2 chip ασφαλείας, μία συστοιχία τριών μικροφώνων και υποστήριξη για 6K εξωτερική οθόνη.

Τα νέα MacBook Air θα είναι διαθέσιμα την επόμενη εβδομάδα, με τιμή που ξεκινάει από τα $999.

Tags: