Ναι, μπορείτε να καθαρίζετε το iPhone σας με απολυμαντικά μαντηλάκια

Η Apple άλλαξε γνώμη
10 Μαρτίου 2020 10:12
Ναι, μπορείτε να καθαρίζετε το iPhone σας με απολυμαντικά μαντηλάκια

Μετά από χρόνια που καλούσε τους χρήστες να μη χρησιμοποιούν απολυμαντικά μαντηλάκια στα τηλέφωνά της, η Apple αλλάζει τις οδηγίες της στο website της και ενημερώνει τους χρήστες πως τα απολυμαντικά μαντηλάκια είναι κατάλληλα για τα iPhone, τα iPad και τα Mac.

Η αλλαγή αυτή έρχεται εν μέσω της παγκόσμιας αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού. Παλαιότερα ισχυριζόταν πως μερικά από αυτά τα συστατικά που περιείχαν τα μαντηλάκια μπορεί να έβλαπταν την ελαιοφοβική επίστρωση των οθονών και συνιστούσε καθαρισμό μόνο με νερό. Τώρα, ενώ παραδέχεται πως τα μαντηλάκια καθαρισμού που χρησιμοποιούμε για τα χέρια είναι ακίνδυνα, καλεί το κοινό να αποφεύγει τη χρήση προϊόντων που περιέχουν χλωρίνη, ενώ προτείνει ως το καλύτερο μέσο καθαρισμού την ισοπροπυλική αλκόολη.

Χρησιμοποιώντας διάλυμα ισοπροπυλικής αλκοόλης 70% ή απολυμαντικά μαντηλάκια μπορείτε να καθαρίσετε απαλά τις σκληρές, μη πορώδεις επιφάνειες των Apple προϊόντων σας, όπως οθόνες, πληκτρολόγια και άλλες εξωτερικές επιφάνειες. Μη χρησιμοποιείτε χλωρίνη. Αποφύγετε την υγρασία σε οποιοδήποτε άνοιγμα και μη βουτάτε το Apple προϊόν σας μέσα σε προϊόντα καθαρισμού. Μη τα χρησιμοποιείτε σε υφασμάτινες ή δερμάτινες επιφάνειες.

Tags: