Το Xperia 1 II έρχεται με νέα χαρακτηριστικά από τις "α" mirrorless κάμερες της εταιρίας

Το πρώτο 5G smartphone της Sony
25 Φεβρουαρίου 2020 10:37
Το Xperia 1 II έρχεται με νέα χαρακτηριστικά από τις "α" mirrorless κάμερες της εταιρίας

Η Sony μπορεί να μην ακούγεται όσο παλαιότερα στα smartphones, το σίγουρο είναι όμως πως παραμένει στο παιχνίδι και έρχεται να ανακοινώσει τη νέα της ναυαρχίδα, το Sony Xperia 1 II. Πρόκειται για το πρώτο 5G τηλέφωνο της Sony, το οποίο φέρνει αρκετά χαρακτηριστικά από την “α” σειρά mirrorless καμερών της εταιρίας.

Φέρνει λοιπόν στο smartphone την έξυπνη ανίχνευση ματιού, ακόμα και στα μάτια των ζώων, ενώ υπάρχει η δυνατότητα 20 frames-per-second autofocus tracking burst. Στο hardware υπάρχει μία τριάδα καμερών 12MP με την υπογραφή της Zeiss, ενώ μία Τ* επίστρωση στους φακούς βοηθάει στη μείωση των αντανακλάσεων. Στους φακούς έχουμε έναν 16mm με f/2.2, έναν 70mm με f/2.4 και έναν 24mm με f/1.7, ενώ περιλαμβάνεται και ένας αισθητήρας ToF. Μπροστά έχουμε μία selfie κάμερα των 8MP με f/2.0.

Η 6.5 ιντσών OLED οθόνη έχει 4K ανάλυση με υποστήριξη HDR και κινηματογραφική αναλογία 21:9, ενώ η Sony περηφανεύεται για “ακρίβεια χρωμάτων χωρίς προηγούμενο”. Στον ήχο έχουμε υποστήριξη Dolby Atmos.

Στο εσωτερικό έχουμε τον Snapdragon 865 με 8GB RAM και 256GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία είναι στα 4.000mAh. Το Xperia 1 II θα κυκλοφορήσει την άνοιξη σε μαύρο, λευκό και μωβ, σε τιμή η οποία ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.