Τεστ αντοχής δείχνει πως η οθόνη του Galaxy Z Flip δεν είναι πολύ ανθεκτική (BINTEO)

Μπορεί να είναι γυάλινη αλλά θέλει την προσοχή σας
17 Φεβρουαρίου 2020 09:23
Τεστ αντοχής δείχνει πως η οθόνη του Galaxy Z Flip δεν είναι πολύ ανθεκτική (BINTEO)

Το Galaxy Z Flip είναι το πρώτο αναδιπλούμενο τηλέφωνο με γυάλινη οθόνη. Και ενώ κάποιος μπορεί λογικά να σκεφτεί πως εφόσον πρόκειται για γυαλί θα είναι πιο ανθεκτική από το πλαστικό, η Samsung δεν ισχυρίστηκε ποτέ κάτι τέτοιο. Και για καλό λόγο από ότι φαίνεται, αφού μία δοκιμή αντοχής από το γνωστό YouTuber JerryRigEverything, αποδεικνύει πως η οθόνη του Galaxy Z Flip είναι αρκετά ευαίσθητη.

Η οθόνη του είναι το ίδιο ευαίσθητη στις γρατζουνιές με τις πλαστικές οθόνες των Galaxy Fold και Motorola Razr, στο σημείο που ακόμα και ένα νύχι μπορεί να αφήσει το σημάδι του. Δοκιμές τρυπήματος και θερμότητας επίσης δεν είχαν καλά αποτελέσματα.

Ο YouTuber αναρωτήθηκε μήπως δεν πρόκειται για πραγματικό γυαλί αλλά για ένα υβρίδιο πολυμερών και γυαλιού.

Το Ultra Thin Glass σύμφωνα με τη Samsung διαθέτει "ένα προστατευτικό στρώμα πάνω από το γυαλί" (το οποίο φαίνεται στο παρακάτω GIF) και ο χρήστης πρέπει να το "χειρίζεται με προσοχή". Τονίζει επίσης ότι - όπως και με το Fold – θα προσφέρει μία αλλαγή οθόνης για μία φορά έναντι $119, ενώ θα προσφέρει και για μία φορά δωρεάν εγκατάσταση προστασίας οθόνης σε επιλεγμένες τοποθεσίες Samsung και UBreakiFix.