Τα νέα Galaxy Buds+ έρχονται με σαφώς βελτιωμένη μπαταρία

Βελτίωση και στον ήχο
11 Φεβρουαρίου 2020 22:23
Τα νέα Galaxy Buds+ έρχονται με σαφώς βελτιωμένη μπαταρία

Αναμενόμενα ήρθε και η σειρά των ανανεωμένων ασύρματων ακουστικών στο Unpacked event της Samsung, για τα οποία δεν είχε μείνει και τίποτα κρυφό. Τα Galaxy Buds+ λοιπόν, εμφανισιακά δε διαφέρουν από τον προκάτοχό τους, ωστόσο έχουν σημαντικές βελτιώσεις.

Στα touch controls προστέθηκε και ένα shortcut ενός αγγίγματος για το Spotify. Η μεγαλύτερη αλλαγή όμως είναι στη διάρκεια της μπαταρίας. Τα αρχικά Galaxy Buds πρόσφεραν μόλις 6 ώρες χρήσης με μία φόρτιση, ενώ τα Galaxy Buds+ υπόσχονται σχεδόν το διπλάσιο, 11 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής. Η θήκη προσφέρει μόνο μία ακόμα φόρτιση, ωστόσο το θετικό είναι πως το fast charge χαρακτηριστικό τους προσφέρει μία ώρα ακρόασης με τρία μόλις λεπτά φόρτισης. Φυσικά η θήκη μπορεί και εδώ να φορτιστεί ασύρματα, ακόμα και από το πίσω μέρος των Galaxy τηλεφώνων (S10 και S20).

Η ποιότητα των κλήσεων βελτιώθηκε επίσης, αφού η Samsung τοποθέτησε ένα ακόμα εξωτερικό μικρόφωνο. Επιπλέον, τα διπλά ηχεία υπόσχονται τον “καλύτερο ήχο στην κατηγορία τους”. Να σημειώσουμε πως τα Galaxy Buds+ δε θα διαθέτουν active noise cancellation (ANC).

Τα Galaxy Buds+ θα είναι διαθέσιμα από το site της Samsung στις 14 Φεβρουαρίου σε λευκό, μαύρο, κόκκινο και μπλε, έναντι $149.99. Στα ράφια των καταστημάτων θα φτάσουν στις 6 Μαρτίου.